Σε εξέλιξη το 12ο Limassol Economic Forum

InBusinessNews  22/10/2021 08:53
Σε εξέλιξη το 12ο Limassol Economic Forum

Σε εξέλιξη το 12ο Limassol Economic Forum

InBusinessNews  22/10/2021 08:53

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 12ο Limassol Economic Forum, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Four Seasons της Λεμεσού. Το μεγάλο, καθιερωμένο, ραντεβού του κυπριακού πολιτικοοικονομικού γίγνεσθαι, το οποίο έχει καταστεί πλέον θεσμός για τα κυπριακά δρώμενα, φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια ζωής, κάτι που συμπίπτει με το τέλος μια δεκαετίας και την αρχή της επόμενης.

Το Limassol Economic Forum αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πολυαναμενόμενα ετήσια γεγονότα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της αφρόκρεμας του επιχειρηματικού και κοινωνικοοικονομικού γίγνεσθαι της Κύπρου. Αποτελεί τη μεγαλύτερη σύναξη επιχειρηματικών στελεχών, όπου τίθενται υπό το μικροσκόπιο ομιλητών παγκόσμιας εμβέλειας οι τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στην παγκόσμια πολιτική και οι οικονομίες στην Ευρώπη.

Το φετινό φόρουμ συντονίζει ο Μιχάλης Περσιάνης, ο νέος Πρόεδρος του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. Η φετινή διοργάνωση θα διερευνήσει τις επιπτώσεις της πανδημίας και ειδικότερα στις επιχειρήσεις. Διακεκριμένοι ομιλητές από την παγκόσμια σκηνή, πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματικοί ηγέτες της διεθνούς σκηνής θα συζητήσουν τις τρέχουσες παγκόσμιες επιχειρηματικές τάσεις και τις προκλήσεις που προδιαγράφονται.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι απόψεις κορυφαίων business leaders της Κύπρου για τις προκλήσεις και ευκαιρίες που δημιούργησε η πανδημία στους οικονομικούς τομείς όπου δραστηριοποιούνται. Στη συζήτηση, που θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Μέλανη Στέλιου θα συμμετάσχουν οι:

• Nawaf Abdulla, CEO, DP World Limassol
• Μαρία Δάμαλου, Manager Cyta Business
• Δημήτριος Φιλόπουλος, Country Manager Cyprus, Public
• Grant Johnson, Property General Manager, City of Dreams Mediterranean and Cyprus Casinos, Melco Cyprus
• Νίκος Σ. Κυριακίδης, Head of Financial Advisory Services, Deloitte Cyprus
• Ηλίας Νεοκλέους, Managing Partner, Elias Neocleous & Co LLC
• Πανίκος Νικολάου, CEO, Bank of Cyprus

Κάθε χρόνο το Limassol Economic Forum προσελκύει το ενδιαφέρον υπεύθυνων λήψης αποφάσεων, όπως μέλη διοικητικών συμβουλίων, διευθύνοντες συμβούλους, CEOs, διευθυντικά και άλλα ανώτερα διοικητικά στελέχη από μεγάλες εταιρείες σε Κύπρο και εξωτερικό. Το φόρουμ καλωσορίζει επίσης πολιτικούς, διπλωμάτες, άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, αλλά και επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, καθώς και διεθνείς εμπειρογνώμονες σε πολιτικά και οικονομικά θέματα.

Οργανωτές: IMH, περιοδικό IN Business
Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου, Cyta Business, Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, Olympia Group, Deloitte
Endorsed by: Invest Cyprus
Σε συνεργασία με: Cyprus LSE Alumni Association
Με τη Στήριξη: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού, Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο
LIVE HERE, ALWAYS: The Ritz-Carlton Residences
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό GOLD

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας