Σημαντική διεθνής διάκριση για τον CEO του Invest Cyprus

InBusinessNews  21/10/2021 14:40
Σημαντική διεθνής διάκριση για τον CEO του Invest Cyprus

Σημαντική διεθνής διάκριση για τον CEO του Invest Cyprus

InBusinessNews  21/10/2021 14:40

Ως νέος Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Ευρώπης και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων για την περίοδο 2021-2023, εξελέγη ο Γιώργος Καμπανέλλας, CEO του Invest Cyprus. Η εκλογή έγινε κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 25ης Γενικής Συνέλευσης του World Association of Promotion Agencies (WAIPA) στο Ντουμπάι, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Η 25η Γενική Συνέλευση του WAIPA, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από πέραν των 130 κρατικών οργανισμών προώθησης επενδύσεων, πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Επενδύσεων, η οποία διοργανώθηκε φέτος από τον Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων του Ντουμπάι, ο οποίος κατείχε την προεδρία του Διεθνούς Οργανισμού κατά την προηγούμενη περίοδο. Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο CEO του Invest India, ενώ o CEO του Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων της Αιγύπτου επανεξελέγη στη θέση του Αντιπροέδρου. Τα άλλα μέλη που εκλέχθηκαν στη Διοικούσα Επιτροπή περιλαμβάνουν τους CEO των Οργανισμών του Κουβέιτ, της Φινλανδίας, της Κόστα Ρίκα, της Κορέας και του Αζερμπαϊτζάν.

Ο CEO του Invest Cyprus, Γιώργος Καμπανέλλας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναγνώριση της θετικής συμβολής του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων, καθώς και για την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε από τα στελέχη των άλλων οργανισμών προώθησης επενδύσεων.

«Η Κύπρος είναι μέλος αυτού του Διεθνούς Οργανισμού από το 2008 και είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την εκλογή του Invest Cyprus για πρώτη φορά στη Διοικούσα Επιτροπή. Οι διακρίσεις αυτές τιμούν πρωτίστως τη χώρα μας, ενώ παράλληλα αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών μας ως Invest Cyprus αφού αναγνωρίζονται στο εξωτερικό οι καλές πρακτικές που εφαρμόζουμε και τα θετικά αποτελέσματα των δράσεων μας. Αυτό που αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι ότι οι οργανισμοί επενδύσεων μπορούν να είναι ανθεκτικοί και να προσαρμόζονται γρήγορα στις νέες συνθήκες, εκμεταλλευόμενοι τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται προς όφελος των οικονομιών τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας