Cyprus Forum: Σημείο αναφοράς για ανάπτυξη ιδεών και συζητήσεων (video)

Σημαντικά θέματα που αφορούν όλους τους τομείς της κοινωνίας όπως η υγεία, η οικονομία, η επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον και η ισότητα απασχόλησαν τους ομιλητές του Cyprus Forum το οποίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 2 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Πολίτες, εκπρόσωποι οργανισμών και επιχειρήσεων, αξιωματούχοι και πολιτικοί που εργάζονται για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας, συμμετείχαν στο συνέδριο, συζητώντας, ανταλλάζοντας ιδέες και καθορίζοντας νέες και δημιουργικές λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον δημόσιο βίο.

Στον χαιρετισμό του ο Νικόλας Κυριακίδης, ιδρυτής του Cyprus Forum, επεσήμανε πως στόχος είναι να καταστεί το μεγαλύτερο συνέδριο με επίκεντρο την πολιτική στην Κύπρο και σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη ιδεών, συζητήσεων, αλλά και υλοποίησης δεσμεύσεων για την κυπριακή οικονομία και την κοινωνία.

Στη συνέχεια, η Προέδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αναφέρθηκε στη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού μετά την πανδημική κρίση και στην κατεπείγουσα ανάγκη ριζικής αναθεώρησής του αναπτυξιακού μοντέλου. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η ευημερία των Κυπρίων πολιτών πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών για βιώσιμη ανάκαμψη στην επιτακτική ανάγκη για μετάβαση των επιχειρήσεων και των καταναλωτών σε πιο βιώσιμα μοντέλα παραγωγής και κατανάλωσης.

Το Cyprus Forum διοργανώθηκε από τον μη κυβερνητικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό Oxygono, που έχει σκοπό την βελτίωση της ποιότητας του δημοσίου διαλόγου στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Delphi Economic Forum.

 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands