Είδαν το «Ghosts of Monday» τα μέλη της Επ. Οπτικοακουστικής Κύπρου

InBusinessNews  13/10/2021 13:18
Είδαν το «Ghosts of Monday» τα μέλη της Επ. Οπτικοακουστικής Κύπρου

Είδαν το «Ghosts of Monday» τα μέλη της Επ. Οπτικοακουστικής Κύπρου

InBusinessNews  13/10/2021 13:18

Τα μέλη της Επιτροπής Οπτικοακουστικής Κύπρου, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, του Υφυπουργείου Τουρισμού και του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προ-εγκριμένη κινηματογραφική ταινία "Ghosts of Monday" στο cine studio στη Λευκωσία πρόσφατα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των διαδικασιών ενώπιον της Επιτροπής, βάσει των κανονισμών του Σχεδίου Οπτικοακουστικής του Υπουργείου Οικονομικών.

Η συγκεκριμένη παραγωγή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της μετά-παραγωγής, ένα βήμα δηλαδή πριν την ολοκλήρωση της, η οποία αναμένεται εντός του 2021.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Ghosts of Monday» έγιναν εξ ολοκλήρου στην Κύπρο από την Altadium Group και τους παραγωγούς Marianna Rosset, Vitaly Rosset και Loris Curci, σε σκηνοθεσία του Ιταλού σκηνοθέτη Francesco Cinquemani.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο καταξιωμένος Άγγλος ηθοποιός Julian Sands, καθώς επίσης οι γνωστοί ηθοποιοί Mark Huberman, Flavia Camilla και Elva Trill. Συμμετοχή στους ρόλους έχουν επίσης οι Κύπριοι ηθοποιοί, Marianna Rosset, Μαρία Ιωάννου, Άντωνη Σκορδή και Κρίστοφερ Γκρέκο, ενώ στην παραγωγή της ταινίας συμμετείχε σημαντικός αριθμός άλλων Κύπριων επαγγελματιών.

Αυτή είναι η δεύτερη ταινία που οδεύει προς ολοκλήρωση εντός του 2021 βάσει του Κυπριακού Σχεδίου Οπτικοακουστικής, αφού πριν λίγες βδομάδες ολοκληρώθηκε η συμπαραγωγή μεταξύ Γαλλίας-Γερμανίας-Κύπρου της ταινίας "Tel Aviv – Beirut", η οποία και προβλήθηκε στα μέλη της Επιτροπής το καλοκαίρι που μας πέρασε.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας