Είδαν το «Ghosts of Monday» τα μέλη της Επ. Οπτικοακουστικής Κύπρου

Τα μέλη της Επιτροπής Οπτικοακουστικής Κύπρου, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, του Υφυπουργείου Τουρισμού και του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προ-εγκριμένη κινηματογραφική ταινία "Ghosts of Monday" στο cine studio στη Λευκωσία πρόσφατα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των διαδικασιών ενώπιον της Επιτροπής, βάσει των κανονισμών του Σχεδίου Οπτικοακουστικής του Υπουργείου Οικονομικών.

Η συγκεκριμένη παραγωγή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της μετά-παραγωγής, ένα βήμα δηλαδή πριν την ολοκλήρωση της, η οποία αναμένεται εντός του 2021.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Ghosts of Monday» έγιναν εξ ολοκλήρου στην Κύπρο από την Altadium Group και τους παραγωγούς Marianna Rosset, Vitaly Rosset και Loris Curci, σε σκηνοθεσία του Ιταλού σκηνοθέτη Francesco Cinquemani.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο καταξιωμένος Άγγλος ηθοποιός Julian Sands, καθώς επίσης οι γνωστοί ηθοποιοί Mark Huberman, Flavia Camilla και Elva Trill. Συμμετοχή στους ρόλους έχουν επίσης οι Κύπριοι ηθοποιοί, Marianna Rosset, Μαρία Ιωάννου, Άντωνη Σκορδή και Κρίστοφερ Γκρέκο, ενώ στην παραγωγή της ταινίας συμμετείχε σημαντικός αριθμός άλλων Κύπριων επαγγελματιών.

Αυτή είναι η δεύτερη ταινία που οδεύει προς ολοκλήρωση εντός του 2021 βάσει του Κυπριακού Σχεδίου Οπτικοακουστικής, αφού πριν λίγες βδομάδες ολοκληρώθηκε η συμπαραγωγή μεταξύ Γαλλίας-Γερμανίας-Κύπρου της ταινίας "Tel Aviv – Beirut", η οποία και προβλήθηκε στα μέλη της Επιτροπής το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Βραβείο στο City of Dreams Mediterranean στην κατηγορία «Τουρισμός-Ξενοδοχεία-Αναψυχή-Εστίαση»