Κλειδί της επιτυχίας η οικονομική και ψηφιακή μεταμόρφωση

Ανάγκη για επιτάχυνση των διαδικασιών ψηφιακής μεταμόρφωσης και οικονομικής μεταμόρφωσης των επιχειρήσεων ανέδειξε η πανδημία σύμφωνα με τον Γιώργο Καμτσιόρα, Business Development Executive της SAP Hellas – Cyprus – Malta, υπογραμμίζοντας πως είναι καιρός να επιταχυνθεί η διαδικασία καθώς ο ανταγωνισμός δεν σταματά και είναι η ψηφιακή μεταμόρφωση αποτελεί την μόνη οδό για αύξηση της παραγωγικότητας, της κερδοφορίας και της αποτελεσματικότητας, καθώς και στην παράδοση αποτελεσμάτων.

Μιλώντας στο 17ο CFO Management Forum, ο κ. Καμτσιόρας επικαλέστηκε αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησαν SAP & Oxford Economics σύμφωνα με τα οποία, το 85% των επιχειρηματικών ηγετών δήλωσαν πως οι προσπάθειες που καταβάλλουν για ψηφιακή και οικονομική μεταμόρφωση οδήγησαν σε αύξηση των μεριδίων αγοράς τους, το 23% αναμένεται αύξηση του τζίρου τους τα επόμενα δύο χρόνια και το 80% σημείωσαν πως ήδη παρουσιάζεται αύξηση της παραγωγικότητας στις επιχειρήσεις τους.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως τα κριτήρια ESG θα πρέπει να εφαρμόζονται κατά τρόπο που να αποφέρουν και κέρδη για την επιχείρηση, κατά τρόπου που να ελκύει το ενδιαφέρον της αγοράς και των επενδυτών, ενώ θα πρέπει να συμβάλλουν ώστε η επιχείρηση να παραμείνει ενεργή.

Στο ερώτημα για το τι πρέπει να αλλάξει, ο κ. Καμτσιόρας ανέφερε πως θα πρέπει εξεύρουμε τρόπους να προβλέπουμε το μέλλον και στην SAP, σημείωσε, αναλύονται τα δεδομένα και ερευνά τρόπους για το πώς μπορεί οδηγήσει την τεχνολογία στα άκρα και να δημιουργήσει αυτοματοποιημένα συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Δειτε Επισης

Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)