Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Coffee Berry: «Μία δόση αγάπης» για στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

Στο πλευρό του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, που φέτος κλείνει 25 χρόνια ζωής και προσφοράς, στέκονται τα Coffee Berry του Ομίλου Ζορπάς, γιορτάζοντας παράλληλα την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ.

Με κεντρικό μήνυμα το «Μία δόση αγάπης» τα καταστήματα Coffee Berry αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά την έμπρακτη στήριξή τους προς την κυπριακή κοινωνία και γίνονται συνοδοιπόροι στην προσπάθεια που καταβάλει το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας που εγκαινίασαν τα καταστήματα – από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου - ποσό ύψους €0,50 από την πώληση κάθε συσκευασίας με κάψουλες καφέ Coffee Berry θα προσφέρεται στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεών του. Οι συσκευασίες βρίσκονται προς πώληση σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Coffee Berry, τόσο εντός των Φούρνων Ζορπάς, όσο και εκτός.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, που δημιουργήθηκε το 1996, αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, με αξιόλογο έργο για την κυπριακή κοινωνία. Αρχικά συστάθηκε με κύριο στόχο την οργάνωση και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών. Σήμερα, θέτοντας ένα δυναμικό όραμα «για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα», συνδυάζει τον εθελοντισμό και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά και άμεσα, τις ανάγκες των ασθενών με λευχαιμία και αιματολογικά νοσήματα, καθώς και τα παιδιά με σπάνιες μορφές παιδικού καρκίνου, με κληρονομικά σύνδρομα με προδιάθεση για καρκίνο και με αυτοάνοσα νοσήματα.

Μέσω της συγκεκριμένη δράσης, ο Όμιλος Ζορπάς συνεχίζει τη διαχρονική συνεισφορά του προς την κυπριακή κοινωνία. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ τα Coffee Berry στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και στήριξης στους συνανθρώπους μας που δίνουν τον δικό τους αγώνα και μας χρειάζονται, και καλούν τον κόσμο να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, στέλνοντας το μήνυμα ότι «μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της νέας εκστρατείας, τα Coffee Berry διοργανώνουν σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, Παγκύπρια δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021. Εάν λοιπόν είστε 18–45 ετών και επιθυμείτε να γίνετε εθελοντής δότης μυελού των οστών, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ένα από τα πιο κάτω σημεία, από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 13:00 το μεσημέρι:

  • Coffee Berry στο Nicosia Mall, Λευκωσία.
  • Coffee Berry στους Φούρνους Ζορπάς στον Στρόβολο, Λεωφ. Χ’’Ιωσήφ 93, 2027
  • Coffee Berry στους Φούρνους Ζορπάς στην περιοχή Παρισσινού, Λεωφ. Αρχαγγέλου 37, 2057, Λευκωσία.
  • Coffee Berry στους Φούρνους Ζορπάς στην Γερμασόγεια, Λεωφ. Ακαδημίας 74, 3076, Λεμεσός.
  • Coffee Berry στους Φούρνους Ζορπάς Λεωφ. Στρατ. Τιμάγια 68, 6047, Λάρνακα.
  • Coffee Berry στους Φούρνους Ζορπάς στη Λεωφ. Κάππαρη, 4 BLOCK B, 5291, Παραλίμνι.
  • Coffee Berry στους Φούρνους Ζορπάς στη Γεροσκήπου, Αρχ. Μακαρίου Γ, 8200, Πάφος.

 

Σημειώνεται ότι η διαδικασία δειγματοληψίας είναι απλή, ανώδυνη και διαρκεί μόλις μερικά λεπτά.

Περάστε κι εσείς αυτές τις μέρες από τα Coffee Berry για μία δόση αγάπης! Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά! #InternationalCoffeeDay

 

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»