Συνεργασία CIM-UWL: Ο εορτασμός της δεκάχρονης επιτυχίας

Επιχειρηματίες και θεσμικοί φορείς έδωσαν το παρών τους στον εορτασμό των 10 χρόνων επιτυχούς συνεργασίας μεταξύ του CIM και του University of West London (UWL). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην οικία του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου. 

Για τη συνεργασία των δύο πανεπιστημίων, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν για την Κύπρο και τους φοιτητές, μίλησαν στο InBusiness TV αρκετοί από τους παρευρισκόμενους:

"Η συνεργασία των δύο πανεπιστημίων έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλούς φοιτητές να σπουδάσουν, να πάρουν βρετανικά πτυχία, ενώ παράλληλα μπορούν να εργάζονται". | Γιάγκος Χατζηγιάννης, CEO, CIM

"Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι κύπριοι φοιτητές επιθυμούν να πάρουν βρετανικά πτυχία στην Κύπρο". | Stephen Lillie, Βρετανός Ύπατος Αρμοστής στην Κύπρο 

"Τέτοιες συνεργασίες είναι πολύ σημαντικές για τον τομέα της εκπαίδευσης στην Κύπρο. Θέλουμε να προσελκύσουμε αναγνωρισμένα ξένα πανεπιστήμια στην Κύπρο". | Δρ Γιώργος Θεοχαρίδης, Πρόεδρος, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου 

10 χρόνια επιτυχίας 
Η συνεργασία μεταξύ των δύο ιδρυμάτων δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά προϊόν στρατηγικής μελέτης και ενδελεχούς ανάλυσης της κυπριακής ανώτερης εκπαίδευσης. Σήμερα, 10 χρόνια μετά έχουν αποφοιτήσει πέραν των 500 φοιτητών από προγράμματα του University of West London, ενώ οι εγγεγραμμένοι φοιτητές ξεπερνούν τους 150.

Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι τα εξής: BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years, BA(Hons) Accounting & Finance (3 years), MSc Digital Marketing, με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η σύμπραξη CIM και UWL είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστήμιου αφού υπάρχει από το 2011.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»