Όμιλος Totalserve: Ενώνει δυνάμεις με την εκστρατεία STAND TALL

Δελτίο Τύπου  24/09/2021 15:00
Όμιλος Totalserve: Ενώνει δυνάμεις με την εκστρατεία STAND TALL

Όμιλος Totalserve: Ενώνει δυνάμεις με την εκστρατεία STAND TALL

Δελτίο Τύπου  24/09/2021 15:00

Με πρωτοβουλία του ομίλου Totalserve Group και σε συνεργασία με τον Φιλοδασικό Σύνδεσμο Κύπρου, η εκστρατεία “STAND TALLστοχεύει στην ενίσχυση της αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών και των επιπτώσεων τους, για την ευημερία και καλύτερη ποιότητα ζωής των σημερινών και μελλοντικών γενεών.

Ο όμιλος καλεί τους συμπολίτες μας να συμβάλουν και αυτοί στην προσπάθεια τους με οποιαδήποτε από τις πιο κάτω ενέργειες:

Η συμβολή των δωρητών και των υποστηρικτών της εκστρατείας, όχι μόνο θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στη διατήρηση αυτής της δασικής ζωής, αλλά θα εξυπηρετήσει επίσης στην αποφυγή παρόμοιων μελλοντικών καταστροφών και ταυτόχρονα την εξασφάλιση ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος για τις επόμενες γενεές.

Ο Γιώργος Οικονομίδης, αντιπρόεδρος του ομίλου ανέφερε: “Ο θλιβερός απολογισμός της φονικής πυρκαγιάς στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2021, ώθησε τον όμιλο Totalserve στη δημιουργία της καμπάνιας “STAND TALL. Όλα τα έσοδα που θα μαζευτούν θα χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένες ανάγκες πυρόσβεσης και για τη διατήρηση και αποκατάσταση του πολύτιμου φυσικού περιβάλλοντος, χλωρίδας και πανίδας της Κύπρου. Ελάτε μαζί μας και ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας.”

Η καμπάνια θα είναι ενεργή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία, επικοινωνήσετε στη διεύθυνση standtall@totalserve.eu.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας