Ο Θεόδωρος Κρίγγου μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του FEBIS

InBusinessNews  24/09/2021 12:38
Ο Θεόδωρος Κρίγγου μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του FEBIS

Ο Θεόδωρος Κρίγγου μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του FEBIS

InBusinessNews  24/09/2021 12:38

Ο Θεόδωρος Κρίγγου, CEO της εταιρείας Infocredit Group έχει εκλεγεί ως Deputy Board Member  της Εκτελεστικής Επιτροπής του οργανισμού FEBIS κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε χθες 23 Σεπτεμβρίου 2021.  

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύεται να εργαστεί απρόσκοπτα, τα επόμενα δύο χρόνια, για την προώθηση, στήριξη και εκπροσώπηση των μελών του και για την συνολική προώθηση των συμφερόντων της Επιχειρηματικής Πληροφόρησης διεθνώς.

Σκοπός του FEBIS είναι η προώθηση του κλάδου παροχής εμπορικής πληροφόρησης στηρίζοντας τα συμφέροντα των οργανισμών/εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες επιχειρηματικής πληροφόρησης σε πελάτες παγκοσμίως. Μέσω πληροφοριών και αναλύσεων, τα μέλη του FEBIS ενισχύουν και στηρίζουν το εμπόριο/λιανικό που συνήθως επικεντρώνεται στην πίστωση μεταξύ B2B συνεργασιών επιτρέποντας σε επέκταση υφιστάμενων σχέσεων ή/και στην δημιουργία νέων εμπορικών συναλλαγών.

Επιπλέον, ο οργανισμός FEBIS προσεγγίζει νέες δικαιοδοσίες, συναφείς βιομηχανίες και νέες λειτουργίες που συνδέονται με την αποστολή και το όραμά του.

Ο Θεόδωρος Κρίγγου ασχολείται με τον κλάδο του πιστωτικού κινδύνου και της επιχειρηματικής πληροφόρησης για πάνω από 25 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, διετέλεσε σημαντικό διευθυντικό στέλεχος στον τραπεζικό τομέα σε τμήματα όπως αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, είσπραξη οφειλών και άλλων συναφή επιχειρηματικών τμημάτων.

Η  τεχνογνωσία του και η βαθιά του γνώση στους τομείς της Πληροφορικής και των Χρηματοοικονομικών οδήγησε την εταιρεία Infocredit Group να γίνει ένας από τους βασικούς παρόχους επιχειρηματικών πληροφοριών εμπορικού και πιστωτικού κινδύνου διεθνώς με ένα εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο στρατηγικών συμμαχιών/εταίρων.

Έχει λάβει πιστοποιήσεις που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο κλάδο από αναγνωρισμένα Ιδρύματα, καθώς είναι Πιστοποιημένος Διαμεσολαβητής με εξειδίκευση στην Επίλυση Εμπορικών Διαφορών, Μέλος του Chartered Governance Institute (FCG) και  Μέλος (FCICM) του Chartered Institute of Credit Management (CICM).

Μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος συμμετέχει ενεργά σε Επιχειρηματικούς Συλλόγους και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς στους οποίους υπηρετεί ως Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Μεταξύ άλλων, είναι ο Πρόεδρος της «Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής» (ΕΤΑΠ) Λευκωσίας και του «Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Κύπρου».

Περισσότερες πληροφορίες για το οργανισμό FEBIS, το όραμα, το σκοπό και το συμβούλιο κάντε κλικ εδώ

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας