Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

PwC Κύπρου: Έσοδα €80 εκατ. κατά το οικονομικό έτος 2021

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2021 αλλά και τη στρατηγική της για το μέλλον παρουσίασε η PwC Κύπρου κατά το ετήσιο συνέδριό της, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό. Τα έσοδα του οργανισμού, για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2021, ανήλθαν στα €80 εκ., ενώ η συνεισφορά του στα έσοδα του κράτους ήταν στα €29,7 εκ.

Στο συνέδριο συμμετείχαν, με φυσική παρουσία, 160 ηγετικά στελέχη του οργανισμού και του διεθνούς δικτύου της PwC, ενώ φέτος είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω διαδικτυακής σύνδεσης και όλα τα υπόλοιπα στελέχη της PwC Κύπρου από όπου και αν βρίσκονταν. Χαιρετισμούς απηύθυναν μέσω βίντεο οι Bob Moritz, Πρόεδρος του παγκόσμιου δικτύου της PwC και Kevin Ellis, Πρόεδρος & Ανώτερος Συνέταιρος της PwC Ηνωμένου Βασιλείου και περιοχής ΕΜΕΑ.

Στο συνέδριο της PwC συμμετείχε επίσης ο Matthew Syed, συγγραφέας και διακεκριμένος ομιλητής σε θέματα επίτευξης υψηλών επιδόσεων. Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου έγινε συζήτηση με βασικό θέμα τις ριζικές αλλαγές που συντελούνται ανά το παγκόσμιο και τις τελευταίες εξελίξεις στους διάφορους τομείς δραστηριοποίησης της PwC, καθώς και στη νέα παγκόσμια στρατηγική της PwC,  «The New Equation», η οποία εστιάζει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και στην επίτευξη βιώσιμων αποτελεσμάτων.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Hani Ashkar, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Μέσης Ανατολής, ο Μάριος Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Ελλάδας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου Ευγένιος Ευγενίου.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Ευγενίου, ο οποίος φέτος ολοκληρώνει τη δεκαετή θητεία του στα ηνία της PwC Κύπρου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα θετικά αποτελέσματα που κατέγραψε ο οργανισμός, τονίζοντας πως αυτά είναι το αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και της στρατηγικής του οργανισμού να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του, να επενδύει στους ανθρώπους του, αλλά και στον ψηφιακό μετασχηματισμό των εργασιών του. «Μέσα από τις δράσεις αλλά και την εμπειρία των ανθρώπων μας, στηρίζουμε τους πελάτες μας, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία ευρύτερα ώστε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός ευοίωνου μέλλοντος για όλους», τόνισε.

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη των υπηρεσιών που προσφέρει η PwC, ανακοίνωσε το διορισμό των Ανδρέα Ανδρονίκου και Μάρθας Λάμπρου στη θέση των Συνεταίρων στο τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών από την 1η Ιανουαρίου 2021 και του Γιώργου Ιωάννου στη θέση του Συνεταίρου στο τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών, με ισχύ από την 1η Ιουλίου του 2021. Επιπρόσθετα, 163 νέα στελέχη συμπεριλαμβανομένων των 119 αποφοίτων πανεπιστημίου εντάχθηκαν στο ανθρώπινο δυναμικό του οργανισμού κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2021.

Η ετήσια ανασκόπηση της PwC, η οποία περιλαμβάνει τα οικονομικά αποτελέσματα και τον απολογισμό των κύριων δράσεων του οργανισμού για το 2021 είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.pwc.com.cy/annual-review.

Δειτε Επισης

Κεντρο Κοινωνικης Καινοτομίας: Πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες