Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

To Limassol Boat Show 2022 επιστρέφει μεγαλύτερο και ανανεωμένο

Οι διοργανωτές του πολυαναμενόμενου Limassol Boat Show, Dacor Advertising & Media και Μαρίνα Λεμεσού, ανακοινώνουν ότι η έβδομη έκδοση της μεγαλύτερης έκθεσης σκαφών στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο, θα πραγματοποιηθεί στις 20 με 22 Μαΐου 2022 στη Μαρίνα Λεμεσού.

Κερδίζοντας γρήγορα διεθνή αναγνώριση, το Limassol Boat Show 2022 αναμένεται να συγκεντρώσει επισκέπτες και εκθέτες από ολόκληρο τον κόσμο προκειμένου να ανακαλύψουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο της ναυτιλίας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για τους αγοραστές, τους κατασκευαστές, τους πωλητές και τους λάτρεις των σκαφών. Επιπρόσθετα, το Limassol Boat Show 2022 θα προσφέρει την ευκαιρία τόσο στους επισκέπτες όσο και στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τις παγκόσμιες τάσεις και απαιτήσεις του τομέα της ναυτιλίας.

Η δυναμική τριήμερη έκθεση θα παρουσιάσει μια μοναδική σειρά θαλάσσιων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, από κορυφαίες επωνυμίες κατασκευαστών και προμηθευτών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.

Πιο αναλυτικά, στην έκθεση θα παρουσιαστούν όλα τα τελευταία μοντέλα του κλάδου, όπως superyachts και ρυμουλκούμενα σκάφη, καθώς επίσης και προϊόντα αναψυχής και κατάδυσης, εξοπλισμούς για θαλάσσια sports, jet-skis, αξεσουάρ και άλλα. Με τις εμπορικές συναλλαγές να ξεπέρνουν τα €18 εκατομμύρια  στην προηγούμενη διοργάνωση, το Limassol Boat Show 2022 θα προσφέρει αναμφισβήτητα, στους επαγγελματίες του κλάδου, μια πλατφόρμα για συναρπαστικές εμπορικές ευκαιρίες.

Με συμμετοχές που ξεπέρασαν τους 35.000 επισκέπτες από την Κύπρο και το εξωτερικό στην προηγούμενη έκθεση σκαφών, τους 120 εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, το Ισραήλ, τον Λίβανο, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, σεμιναρίων και επιδείξεων, το  Limassol Boat Show 2022 αναμένεται να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Limassol Boat Show 2022, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε στο +357 25 577 750.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου
ΓΕΡΗΕΤ: Εννέα στους δέκα πολίτες χρησιμοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας
Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού 2024: Υγεία των νεφρών για όλους