Κορυφαίοι επαγγελματίες στο HORECA GASTRONOMIA EXPO 2021

InBusinessNews  22/09/2021 12:22
Κορυφαίοι επαγγελματίες στο HORECA GASTRONOMIA EXPO 2021

Κορυφαίοι επαγγελματίες στο HORECA GASTRONOMIA EXPO 2021

InBusinessNews  22/09/2021 12:22

Hot spot για κορυφαίους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας και της μαζικής εστίασης στην Κύπρου, αποτελεί η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν στον εξοπλισμό και στην τροφοδοσία επιχειρήσεων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με την IMH, από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2021, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας.  

Η HORECA-Gastronomia Expo πραγματοποιείται στην Κύπρο από το 1995, κάθε δύο χρόνια, προσελκύοντας κορυφαίους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής και ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας, όπως και επαγγελματίες από τον επισιτιστικό κλάδο και δη τον τομέα της μαζικής εστίασης.

Σκοπός της έκθεσης είναι να φέρει τους επαγγελματίες των πιο πάνω κλάδων σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, σχετικών με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων μαζικής εστίασης. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνονται διάφορες συναφείς με το αντικείμενο εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμοί με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, Street Food, «H κουζίνα του χθες και του σήμερα» κ.α.

Αν θεωρείς τον εαυτό σου επαγγελματία του χώρου, τότε δήλωσε συμμετοχή στην έκθεση και παρουσίασε τα προϊόντα της εταιρείας σου και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρεις, πρόβαλε τη δουλειά σου στο ευρύ κοινό. Παράλληλα, το κοινό θα έχει με τη σειρά του την ευκαιρία να δει από κοντά την μεγαλύτερη παρουσίαση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών και μηχανημάτων για εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες και, γενικότερα, για όλους τους χώρους μαζικής εστίασης και τουρισμού.

Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: UCLan Cyprus

Οι μέχρι τώρα εκθέτες: Eminentia Trading Lt, H.Hercules Sports Ltd, Dynamec Ltd, FFH Farmer's Fresh, D.I. Bakeart Ltd, E.G. Anemos Hygiene Services Ltd,Oenou Yi-Ktima Vassiliades, Zabbit, ANGEO LTD, Σάββας Χατζηγιώρκης & Υιοί Λτδ, J.P.S. EUROBAKERS LTD, I.S.K. Far East Food Ltd, LAIKO Cosmos Trading Ltd, PEGASOS Refrigerators Industry, Vasilis Fish Market, Ελληνικά Πετρέλαια, NIHAO Trading LTd, PR Partners for Best Value, ANCO CATERING EQUIPMENT, AMAXULUS LTD, Veni Cook & Dine Equipment Ltd, Αλλαντικά ΧρυσοΔάλια (Chrysodalia), Froutopia Corner,  Kyriakides Mushrooms, Gambero Rosso, Puratos – Mitsides Group

Για περισσότερες πληροφορίες για το πως να γίνετε εκθέτης επικοινωνήστε με τους: Αντρέας Λεoντιάδης, andreas@imhbusiness.com, +357 22505535, Βούλλα Κωνσταντίνου, voulla@imhbusiness.com, +35722505522

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας