Το νέο Δ.Σ. του Κυπρο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Το Κύπρο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (AmCham Cyprus) ανακοινώνει τη σύσταση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο εκλέχθηκε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 9 Σεπτεμβρίου και συστάθηκε σε σώμα στην συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 16 Σεπτεμβρίου:

 

  • Πρόεδρος                    Γεώργιος Γεωργίου                             Logicom Public
  • Αντιπρόεδρος              Κυριάκος Κυριάκου                             NCR Cyprus                              
  • Επ. Ταμίας                  Σάββας Κλείτου                                  Baker Tilly Cyprus
  • Γραμματέας                Λία Ριρή                                              ΚΕΒΕ   

 

H πλήρες σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του AmCham Κύπρου στο www.amchamcyprus.com.cy/board/ .

Ο AmCham Κύπρου αριθμεί σήμερα 80 μέλη και απαρτίζεται από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας, όπως τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών, τις ελεγκτικές και νομικές υπηρεσίες αλλά και την παραγωγή και διανομή. Ο AmCham είναι ο κατεξοχήν εκπρόσωπος των Αμερικανικών επιχειρηματικών συμφερόντων στη Κύπρο και έχει ως κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών στα μέλη του για τον πιο πάνω σκοπό. . Παράλληλα προωθεί την συνεργασία μεταξύ Κυπριακών και Αμερικανικών εταιρειών. 

Η δράση του AmCham στηρίζεται από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Κύπρο, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, καθώς και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, και Βιομηχανίας με απώτερο σκοπό την προώθηση, επέκταση και ενθάρρυνση των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ για τη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και τόνισε ότι “στόχος μας είναι ο AmCham να διαδραματίσει ένα ουσιαστικό και κομβικό ρόλο στην νέα Ενοποιημένη Στρατηγική για την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της Κύπρου. Γι’αυτό έχει παρουσιαστεί πλάνο γρήγορης ανάπτυξης για την ενδυνάμωση των δομών του AmCham, με στόχο την απολεσματικότερη προσφορά των υπηρεσιών του. Με την ενεργή συμμετοχή αλλά και τον προφανή ενθουσιασμό όλων των μελών του ΔΣ, Ο AmCham θα μπορέσει να αναποκριθεί αποτελεσματικά στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει,  την περίοδο αυτή που οι σχέσεις της Κύπρου με τις ΗΠΑ βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο από ποτέ.»

Ο AmCham Κύπρου είναι μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου των ΗΠΑ (U.S. Chamber of Commerce), μέλος του δικτύου Αμερικανικών Εμπορικών Επιμελητηρίων στην Ευρώπη (AmChams in Europe), και λειτουργεί κάτω από την αιγίδα του ΚΕΒΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την πολύμορφή δράση του AmCham Κύπρου, καθώς και για αίτηση εγγραφής νέου μέλους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στην ιστοσελίδα του συνδέσμου www.amchacyprus.com.cy ή να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του AmCham Κύπρου στο 2288920 (Λία Ριρή) amcham@amchamcyprus.com.cy

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands