Η Κύπρος στα κυριότερα hotspots για τεχνολογίες Blockchain στην Ευρώπη (video)

Η Κύπρος στα κυριότερα hotspots για τεχνολογίες Blockchain στην Ευρώπη (video)

Η Κύπρος στα κυριότερα hotspots για τεχνολογίες Blockchain στην Ευρώπη (video)

Με γνώμονα τις τεχνολογικές αλλαγές που συντελούνται η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το διαδικτυακό συνέδριο με τίτλο «Τεχνολογίες Blockchain & Cryptocurrency» την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021.

Στον χαιρετισμό του ο Κυριάκος Κόκκινος, Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρθηκε στα συμπεράσματα της πρόσφατης μελέτης του Ευρωπαϊκού Παρατηρητήριου και Φόρουμ για το Blockchain, σύμφωνα με την οποίαν η Κύπρος συγκαταλέγεται στα κυριότερα hotspots για την τεχνολογία blockchain στην Ευρώπη.

Με την σειρά της η πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, Ιωάννα Φιάκου, τόνισε τα σημαντικά οφέλη της χρήσης των κρυπτονομισμάτων ως μέσω συναλλαγής στη στοιχηματική δραστηριότητα αλλά και την ανάγκη για την επιτυχή εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης, σύγχρονης και καινοτόμας Εθνικής Στρατηγικής.

Η υπεύθυνη καινοτομία και η εύρυθμη λειτουργεία των αγορών είναι και ο στόχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, εξήγησε η πρώην πρόεδρος, Δήμητρα Καλογήρου αναφερόμενη στις ενέργειες που έχει προβεί η Επιτροπή.

Σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης αναφέρθηκαν, από επαγγελματίες του κλάδου, οι επιδράσεις των τεχνολογιών Blockchain και Cryptocurrency στον ιδιωτικό αλλά και δημόσιο τομέα.

Το διαδικτυακό συνέδριο «Τεχνολογίες Blockchain & Cryptocurrency» διοργάνωσε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων με συντονιστή την IMH.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας