Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Δ. Κατωπόδης: Χρηστικές και ευέλικτες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές

Με το διάταγμα υποχρεωτικής αποδοχής καρτών, που θα τεθεί σε ισχύ στις 18 Σεπτεμβρίου, καλούνται να συμβαδίσουν περισσότεροι από 80 τομείς επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, εστίασης, αναψυχής, φιλοξενίας και υπηρεσιών παντός είδους. Σ΄ αυτό το πλαίσιο, η JCC με την μακροχρόνια πείρα και τεχνογνωσία της στον τομέα των ηλεκτρονικών συναλλαγών, αποτελεί την πλέον εγγυημένη επιλογή, προσφέροντας αξιοπιστία, αμεσότητα σε θέματα τεχνικής υποστήριξης και εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Στο πλαίσιο της επικείμενης εφαρμογής του διατάγματος, ο κ. Δημήτρης Κατωπόδης, Store Director της Leroy Merlin, μίλησε στο InBusiness TV για τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τη συνεργασία της εταιρείας με την JCC Payment Systems, καθώς και για το πώς η πανδημία έχει διαφοροποιήσει τον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουν οι κύπριοι καταναλωτές.

«Η πληρωμή με κάρτα αντανακλά τον σύγχρονο τρόπο που ο κύπριος καταναλωτής ενεργεί τα τελευταία χρόνια. Για τον λόγο αυτό, οι πληρωμές με κάρτα έχουν αυξητική τάση». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η πανδημία έχει προκαλέσει περαιτέρω αύξηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, καθότι «ο κόσμος νιώθει περισσότερη ασφάλεια και αποφεύγει την ανταλλαγή μετρητών». Παράλληλα, η αυξανόμενη χρήση κάρτας έχει επιτρέψει στη Leroy Merlin να μεγιστοποιήσει τη χρήση ηλεκτρονικών παραγγελιών και κατ’ επέκταση την χρήση καρτών, αφού κάτι τέτοιο προσφέρει χρηστικότητα και ευελιξία.

Μερικά από τα οφέλη που απορρέουν από το νέο καθεστώς είναι ο άμεσος έλεγχος των οικονομικών της εταιρείας, η δυνατότητα πολλαπλών πληρωμών και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι καταναλωτές φαίνεται να έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, εδραιώνοντας μία διευρυμένη κουλτούρα χρήσης κάρτας, γεγονός που δεν βοηθά μόνο τον καταναλωτή, αλλά και την ίδια την επιχείρηση, επιτρέποντάς της να περιορίσει τη χρήση μετρητών και, συνεπώς, το κόστος διαχείρισής τους.  

Σύμφωνα με τον κ. Κατωπόδη, οι κυριότερες υπηρεσίες της JCC που χρησιμοποιούνται στη Leroy Merlin είναι τα σταθερά POS τερματικά τα οποία είναι συνδεδεμένα με το ταμειακό σύστημα και συμβάλλουν στην αποφυγή λαθών και τη μείωση του χρόνου αναμονής των καταναλωτών, αλλά και τα ασύρματα POS τερματικά για πληρωμές εκτός καταστήματος. Προσφέρεται επίσης η υπηρεσία Pay-by-link για πληρωμές εξ αποστάσεως και δίνεται η δυνατότητα σε ξένους πελάτες να πληρώσουν στο νόμισμα που είναι εξοικειωμένοι, μέσω της υπηρεσίας JCC Dynamic Currency Conversion. Ο κ. Κατωπόδης ανακοίνωσε ότι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η εισαγωγή της επιλογής πληρωμών με δόσεις, αλλά και της πώλησης δωροκαρτών, για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Σχετικά με τη συνεργασία της Leroy Merlin με την JCC, επεσήμανε ότι η JCC αποτελεί έναν έμπειρο συνεργάτη με πέραν των 30 χρόνων εμπειρίας στην αγορά, ο οποίος προσφέρει ασφάλεια, αξιοπιστία, αλλά και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου τόσο στη Leroy Merlin, όσο και στους πελάτες της κατά τα 10 χρόνια συνεργασίας των δύο εταιρειών. «Η διάθεση καινοτόμων προϊόντων, η μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και η τεχνική υποστήριξη, καθιστούν την JCC σημαντικότατο συνεργάτη μας», κατέληξε.  

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ