ΕΚΟ Κύπρου: Χαμόγελα “EKO smile” για άλλους 7 τυχερούς του διαγωνισμού Ducati

Δελτίο Τύπου  17/09/2021 11:11
ΕΚΟ Κύπρου: Χαμόγελα “EKO smile” για άλλους 7 τυχερούς του διαγωνισμού Ducati

ΕΚΟ Κύπρου: Χαμόγελα “EKO smile” για άλλους 7 τυχερούς του διαγωνισμού Ducati

Δελτίο Τύπου  17/09/2021 11:11

Η ΕΚΟ συνεχίζει να καινοτομεί και να ανταποδίδει στους καταναλωτές τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν χτίσει από κοινού τα τελευταία χρόνια. Για δεύτερη φορά κλήρωσε και παρέδωσε σε επτά τυχερούς - που ανεφοδιάζουν τα οχήματά τους με ΕΚΟ Racing 98 ή 100, μέσω της εφαρμογής ΕΚΟ Smile - ισάριθμα πολυτελή δώρα που περιλαμβάνουν εξοπλισμό ασφαλείας και αξεσουάρ, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας μοτοσυκλετών Ducati.

Ο μεγάλος διαγωνισμός της ΕΚΟ Κύπρου ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου 2021 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτέμβριου. Το μεγάλο έπαθλο για έναν υπερτυχερό, ή υπερτυχερή, είναι μια Ducati Multistrada V4 S, Full έκδοσης, αξίας €25,350, μια μοτοσυκλέτα – όνειρο για κάθε οδηγό. Ταυτόχρονα, όσοι συμμετέχουν στην κλήρωση διεκδικούν εξοπλισμό ασφαλείας και αξεσουάρ Ducati, συνολικής αξίας €6,000. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι οι οδηγοί που επιλέγουν την προηγμένη βενζίνη ΕΚΟ Racing 98 ή 100 οκτανίων, αξιοποιώντας την εφαρμογή ΕΚΟ Smile, ενώ οι χρήστες που πραγματοποιούν τις αγορές τους μέσω της υπηρεσίας ενεργοποίησης αντλίας και την εξ αποστάσεως ή επιτόπου πληρωμή, απολαμβάνουν τρεις επιπλέον συμμετοχές στην κλήρωση.

H δεύτερη κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Αυγούστου. Οι νικητές αναδείχθηκαν ηλεκτρονικά από την Random.org. Πρόκειται για δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα που αξιοποιείται για τη διεξαγωγή κληρώσεων μέσω εφαρμογής, κατά την οποία παράγονται τυχαίοι αριθμοί μέσα από ένα καθορισμένο εύρος, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ορθότητα, τη διαφάνεια και το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Οι τυχεροί του διαγωνισμού δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τα δώρα που έλαβαν. Τα ονόματα των νικητών και ο αντίστοιχος εξοπλισμός που κέρδισαν είναι:

  • Μιχάλης Ερωτοκρίτου – Γάντια ασφαλείας Ducati για οδήγηση μοτοσυκλέτας, αξίας €99
  • Φίλιππος Αντωνίου – Παπούτσια Ασφαλείας Ducati για οδήγηση μοτοσυκλέτας, αξίας €238
  • Θεοχάρης Θεοχάρους – Polo Shirt Ducati, αξίας €63
  • Νικόλας Ξενοφώντος Σεναβιράθα – Δερμάτινο σακάκι Ducati, αξίας €500
  • Mihai Tirnoveanu – Σακάκι Ασφαλείας Ducati για οδήγηση μοτοσυκλέτας, αξίας €500
  • Παναγιώτης Κωνσταντίνου – Ρολόι Ducati, αξίας €375
  • Νικόλας Ξενοφώντος Σεναβιράθα  – Αμάνικο Σακάκι Ducati, αξίας €99

Θα ακολουθήσει ακόμη μια κλήρωση της ΕΚΟ Κύπρου για επιπλέον εξοπλισμό ασφάλειας και αξεσουάρ Ducati, ενώ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει τον νέο ιδιοκτήτη της Multistrada της Ducati. Η τελευταία κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού σε ώρα και ημέρα που θα ανακοινωθεί μέσω της επίσημης σελίδας της ΕΚΟ στο Facebook.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας