Μ. Αντωνίου: Αύξηση ηλεκτρονικών συναλλαγών λόγω πανδημίας

Με νέο διάταγμα υποχρεωτικής αποδοχής καρτών, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ στις 18 Σεπτεμβρίου, καλούνται να συμβαδίσουν περισσότεροι από 80 τομείς επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, εστίασης, αναψυχής, φιλοξενίας και υπηρεσιών παντός είδους. Σ΄ αυτό το πλαίσιο, η JCC με την μακροχρόνια πείρα και τεχνογνωσία της στον τομέα των ηλεκτρονικών συναλλαγών, αποτελεί την πλέον εγγυημένη επιλογή, προσφέροντας αξιοπιστία, αμεσότητα σε θέματα τεχνικής υποστήριξης και εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Μιλώντας για τη συνεργασία της εταιρείας Zorbas Bakeries με την JCC, ο Μιχάλης Αντωνίου, Εμπορικός Διευθυντής της πρώτης, ανέφερε στο InBusiness TV ότι η πανδημία αποτελεί δίδαγμα για τις επιχειρήσεις, καθότι «έχει αναδείξει την ανάγκη για αξιοποίηση μίας ευρύτερης γκάμας καινοτόμων εργαλείων για βελτίωση της καθημερινής ζωής των καταναλωτών, που συνάμα προσφέρουν και πλεονεκτήματα στις επιχειρήσεις».

Ειδικότερα, λόγω της πανδημίας αυξήθηκαν οι ηλεκτρονικές αγορές και παράλληλα το ποσοστό των καταναλωτών που επιλέγει τη χρήση πιστωτικής κάρτας για τις αγορές του. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον κ. Αντωνίου, οι ανέπαφες συναλλαγές αποτελούν μία εύκολη, γρήγορη, αλλά και ασφαλή επιλογή, τόσο για τους πελάτες όσο και το προσωπικό. Η Zorbas Bakeries, αφουγκραζόμενη τις νέες ανάγκες και συνήθειες των καταναλωτών, προσαρμόστηκε στη νέα πραγματικότητα.

Προς την κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία αξιοποιεί πολλές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες της JCC Payment Systems, όπως τις συναλλαγές με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και την υπηρεσία Click & Pick που υιοθετήθηκε πριν από μερικούς μήνες. Η νέα αυτή υπηρεσία, επισημαίνει ο κ. Αντωνίου, σηματοδοτεί την έναρξη μίας εποχής εξυπηρέτησης και αναβαθμισμένης εμπειρίας, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία υπηρεσία προ-παραγγελίας που δίνει την ευκαιρία στο κοινό να επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμεί, την ώρα και το υποκατάστημα που επιθυμεί να γίνει η παραλαβή. Με τον τρόπο αυτό, αποφεύγεται ο συνωστισμός, η αναμονή, αλλά και η διά ζώσης συναλλαγή, αφού η πληρωμή γίνεται διαδικτυακά.

Ο κ. Αντωνίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημασία της συνεργασίας της Zorbas Bakeries με την JCC, τονίζοντας ότι η δεύτερη αποτελεί έναν αξιόπιστο, έμπιστο και έμπειρο συνεργάτη. «H JCC είναι συνοδοιπόρος στην κοινή προσπάθεια του Ομίλου για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και βέλτιστη εξυπηρέτηση του κύπριου καταναλωτή», κατέληξε.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands