Easybrain: Βραβεύτηκε στα Invest Cyprus International Investment Awards

Διάκριση στα 9α Invest Cyprus International Investment Awards πέτυχε η Easybrain.

Η Easybrain, ένας προγραμματιστής των πρώτων σε πωλήσεις παιχνιδιών παζλ για κινητά, ιδρύθηκε το 2016 από τους Peter Skoromnyi, Matvey Timoshenko και Oleg Grushevich.

Τώρα ως μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, με έδρα τη Λεμεσό με ένα επιπλέον γραφείο στη Λευκορωσία, προσφέρει τους δοκιμασμένους πια στον χρόνο ηγέτες της αγοράς, όπως το Sudoku.com, Nonogram.com, Jigsaw Puzzles, Pixel Art και άλλα. Μέχρι σήμερα, τα προϊόντα της είχαν περισσότερα από 900 εκατ. συνολικά downloads και χρησιμοποιούνται από έως και 12 εκατ. ενεργούς χρήστες καθημερινά σε 15 ζωντανά παιχνίδια.

Το 2021, η Easybrain συγχωνεύτηκε με την Embracer Group, τη μητρική εταιρεία διαφόρων επιχειρήσεων ανάπτυξης και κυκλοφορίας παιχνιδιών για υπολογιστές, κονσόλες και κινητά στην παγκόσμια αγορά gaming. Μέσω της Embracer, η Easybrain συνεχίζει να λειτουργεί ως ανεξάρτητος προγραμματιστής και publisher, εστιασμένος σε παιχνίδια για κινητά.

Η Κύπρος αναγνωρίστηκε ως η ιδανική τοποθεσία για την Easybrain λόγω των καλά ανεπτυγμένων επιχειρηματικών υποδομών, του εξαιρετικού κλίματος, του επιχειρηματικού περιβάλλοντος υψηλών προδιαγραφών που προσελκύει κορυφαία ταλέντα, καθώς και της ισχυρής κοινότητας IT.

Η Easybrain υποστηρίζει τις δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας, γι 'αυτό, στην αρχή της πανδημίας COVID-19, η εταιρεία δώρισε €100.000  στο Υπουργείο Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας και, τον Ιούλιο του 2021 προσέφερε €100.000 οικονομική υποστήριξη μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές στις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας.

 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands