Δυνατότητα απόκτησης τίτλων σπουδών με διεθνή αναγνώριση δίνει στους ανθρώπους της η McDonald’s™

Δελτίο Τύπου  08/09/2021 11:08
Δυνατότητα απόκτησης τίτλων σπουδών με διεθνή αναγνώριση δίνει στους ανθρώπους της η McDonald’s™

Δυνατότητα απόκτησης τίτλων σπουδών με διεθνή αναγνώριση δίνει στους ανθρώπους της η McDonald’s™

Δελτίο Τύπου  08/09/2021 11:08

Συνεχίζoντας τον επιτυχημένο συνδυασμό εργασίας και σπουδών που προσφέρει η McDonalds στο ανθρώπινο δυναμικό της, από τον Αύγουστο του 2021 προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το Cyprus Institute of Marketing (CIM) - Τhe Cyprus Business School.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η έναρξη τουMcDonalds Education Programmeπου δίνει τη δυνατότητα στο προσωπικό της να αποκτήσει πτυχία και μεταπτυχιακά με διεθνή αναγνώριση, καθώς και να αναπτύξει περισσότερο τις δεξιότητές του.

Απευθύνεται προς όλους τους ανθρώπους που στελεχώνουν τα εστιατόρια McDonald’s σε όλη την Κύπρο και πρόκειται για ακόμα μία ενέργεια της Εταιρείας που εμπίπτει στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και ανάπτυξής τους. Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα περιλαμβάνει εξειδικευμένα σεμινάρια εκπαίδευσης, υποτροφίες  και μειωμένα δίδακτρα που αφορούν τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουν το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το Cyprus Institute of Marketing (CIM).

Με την ευκαιρία αυτή, ο Γενικός Διευθυντής του Cyprus Institute of Marketing (CIM), κ. Γιάγκος Χατζηγιάννης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε στο νέο πρόγραμμα της McDonald’s, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στο προσωπικό της να αποκτήσει πτυχία και μεταπτυχιακά με διεθνή αναγνώριση και να αναπτύξει, παράλληλα, τις δεξιότητές του. Η στρατηγική συνεργασία μας με τη McDonald’s είναι πολυεπίπεδη και μακροχρόνια, γι’ αυτό δηλώνουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που επεκτείνεται και με αυτό το πρωτοποριακό και καινοτόμο Πρόγραμμα Σπουδών, το οποίο απευθύνεται στο προσωπικό ενός παγκόσμιου κολοσσού. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τέτοιες συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων και των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων είναι απολύτως αναγκαίες για την πρόοδο, τόσο της οικονομίας μας όσο και της κοινωνίας γενικότερα».

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω τη συνεργασία μας με τη McDonald’s και τη συμπερίληψη της αξιόλογης αυτής Εταιρείας στο δίκτυο Στρατηγικών Συνεργατών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus. Η ανταγωνιστικότητα των Προγραμμάτων Σπουδών του Πανεπιστημίου μας, του μόνου Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο αποτελεί μία εξαιρετική επένδυση για την εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της McDonald’s. Είμαι βέβαιος ότι η πρωτοβουλία  του “McDonald’s Education Programme” θα επιφέρει ουσιαστικά οφέλη, τόσο στην επαγγελματική ομάδα της McDonald’s όσο και στο ίδιο το Πανεπιστήμιο, και ευελπιστούμε σε μια επιτυχημένη συνένωση δυνάμεων με την υλοποίηση πλάνου δράσεων και ενεργειών», επεσήμανε ο CEO και Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου, κ. Φλώρος Βωνιάτης.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας