Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η UKG εξαγόρασε το «Great Place to Work»

Η UKG Inc. ((Ultimate Kronos Group), κορυφαίος πάροχος λύσεων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (HCM) διεθνώς, προχώρησε στην εξαγορά του Great Place to Work Institute Inc., του πιο αξιόπιστου θεσμού στον κόσμο, ο οποίος βοηθά εταιρίες και οργανισμούς να καλλιεργήσουν ένα δημιουργικό και παραγωγικό εργασιακό περιβάλλον και να μετατραπούν σε «σπουδαίους χώρους εργασίας για όλους»™. Το Great Place to Work Institute θα συνεχίσει να λειτουργεί ως αυτόνομη εταιρεία εντός του οργανισμού UKG, με επικεφαλής τον Michael C. Bush ως CEO.

«Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά σημαντική για την UKG. Καλωσορίζουμε το Great Place to Work στην οικογένειά μας και δεσμευόμαστε να αναβαθμίσουμε τις τεχνολογικές λύσεις Διαχείρισης Ανθρώπινου Κεφαλαίου. Αξιοποιώντας την τεχνολογία HCM θα βοηθήσουμε περαιτέρω τους οργανισμούς και τους ανθρώπους τους να ευδοκιμήσουν», ανέφερε ο Πρόεδρος του UKG, Chris Todd.

«Πιστεύουμε ότι τα λογισμικά Διαχείρισης Ανθρώπινου Κεφαλαίου πρέπει να προσφέρουν περισσότερα από τις υφιστάμενες παρεχόμενες λύσεις, μισθοδοσίας, αποδοτικότητας στον χώρο εργασίας και συμμόρφωσης (compliance). Πλέον  οι εταιρείες αναμένουν περισσότερα από τους παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού  και εμείς έχουμε ως στόχο το να ηγηθούμε στο τομέα αυτό. Ως πάροχοι της τεχνολογίας ανθρώπινου δυναμικού (HR technology) και με σύνθημα ‘Επίκεντρο μας ο άνθρωπος’ δεσμευόμαστε να  συνεχίσουμε να βρίσκουμε τρόπους ώστε να βοηθάμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν καλύτερες και πιο εξατομικευμένες εμπειρίες  στην εργασία τους, ανεξαρτήτως του ποιοι είναι και ποιο ακριβώς είναι το αντικείμενό τους. Η συγκεκριμένη εξαγορά αποτελεί έναν από τους τρόπους, με τους οποίους σχεδιάζουμε να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο στους πελάτες μας και τους χώρους εργασίας τους σε όλο τον κόσμο, αξιοποιώντας εργαλεία παγκοσμίου κλάσης για την αξιολόγηση, τη συγκριτική ανάλυση και την ενίσχυση της κουλτούρας», πρόσθεσε ο κ. Todd.

Το λογισμικό και η φιλοσοφία του Great Place to Work® ιδρύθηκε το 1990 και τα εργαλεία του αξιοποιούνται σήμερα, από περισσότερες από 10.000 εταιρείες σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να κατανοήσουν τι πραγματικά αναζητούν οι εργαζόμενοι, οικοδομώντας έτσι τον ιδανικό χώρο εργασίας. Κάθε χρόνο, πέραν των 11 εκατομμυρίων ανθρώπων σε περισσότερες από 50 χώρες παρέχουν ανατροφοδότηση στους εργοδότες τους, αξιοποιώντας το ερευνητικό εργαλείο του Great Place to Work, το Trust Index©, την πιο αξιόπιστη μέθοδο παγκοσμίως για τη μέτρηση της εμπειρίας των εργαζομένων. Το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο καλύπτει μια ευρεία γκάμα μεταβλητών όπως  περιοχή, φυλή, φύλο, σεξουαλικός προσανατολισμός, ηλικία, θέση εργασίας,  ρόλος στον οργανισμό κτλ.

Οι οργανισμοί που πληρούν τις προϋποθέσεις  για να πιστοποιηθούν ως Great Place to Work™, στη συνέχεια απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους σε δεκάδες λίστες Best Workplaces™ σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Fortune 100 Best Companies to Work For®, PEOPLE Companies that Care™, Fortune World’s Best Workplaces, Fortune Best Workplaces for Diversity™, Cyprus’ Best Workplaces™ και τη λίστα των Europe’s Best Workplaces™. Το Great Place to Work συνεχίζει, επίσης, τις μακροχρόνιες συνεργασίες του με τα μέσα ενημέρωσης που συνδέονται με τις διάφορες λίστες καλύτερων χώρων εργασίας παγκοσμίως.

Η πιστοποίηση Great Place to Work και οι ευκαιρίες αναγνώρισης ενός οργανισμού ως ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστεί κανείς — καθώς και η συμμετοχή στο περίφημο Great Place to Work For All Summit — θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις εταιρείες παγκοσμίως και δεν θα περιορίζονται στους πελάτες της UKG. Διεθνείς και άλλοι συνεργάτες και του Great Place to Work θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλο τον κόσμο.

«Η ένταξη στην οικογένεια της UKG επισπεύδει το όραμά μας να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο, βοηθώντας κάθε οργανισμό να καταστεί ένα εξαιρετικό μέρος εργασίας για όλους », ανέφερε ο Michael C. Bush, παγκόσμιος Διευθύνων Σύμβουλος του Great Place to Work Institute. «Προκειμένου ένας χώρος εργασίας να είναι ιδανικός για όλους τους εργαζόμενους, θα πρέπει οι ηγέτες πρέπει να νοιάζονται, να  δημιουργήσουν  ένα περιβάλλον, στο οποίο ο κάθε εργαζόμενος θα έχει ένα σκοπό, θα μπορεί να συνεργαστεί και να συνεισφέρει νέες ιδέες και θα έχει πρόσβαση στους πόρους που χρειάζονται για να ευδοκιμήσει μέσα στον οργανισμό. Μετά από εμπειρία δεκαετιών και έχοντας λάβει σχόλια και ανατροφοδότηση  από εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτοί είναι οι παράγοντες που καλλιεργούν κουλτούρες υψηλής εμπιστοσύνης και δημιουργούν επιχειρήσεις καλύτερες για τους εργαζόμενους. Συνδυάζοντας τις γνώσεις μας με τους πόρους του UKG δημιουργούμε ένα κράμα απεριόριστων δυνατοτήτων για να βοηθήσουμε δεκάδες χιλιάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν πιο παραγωγικούς χώρους εργασίας, χωρίς αποκλεισμούς, με υψηλότερα επίπεδα αφοσίωσης από εργαζόμενους και πελάτες».

Οι οργανισμοί με πιστοποίηση Great Place to Work υπερτερούν των ανταγωνιστών τους σε θέματα παραγωγικότητας, εξυπηρέτησης και διατήρησης πελατών, αποκτώντας ταυτόχρονα και την υπερηφάνεια των εργαζομένων – και γι αυτό έχουμε αποδείξεις δεκαετιών μέσα από τα δικά μας εργαλεία", δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του UKG, Aron Ain. «Το Great Place to Work έχει προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στον οργανισμό μας, βοηθώντας μας να γίνουμε ο καλύτερος χώρος εργασίας σε κάθε χώρα όπου ο UKG έχει σημαντική παρουσία. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την μετάβασή μας από έναν οργανισμό με  επίκεντρο τη δική μας κουλτούρα, ταυτότητα και επωνυμία, σε έναν οργανισμό που επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τους άλλους να οικοδομήσουν αξιόλογες κουλτούρες και να αναγνωριστούν ως ανώτεροι χώροι εργασίας.»

 

Σχετικά με το UKG
Η UKG (Ultimate Kronos Group) είναι ένας διεθνής οργανισμός με επίκεντρο τον άνθρωπο. Δημιουργήθηκε κατόπιν μιας συγχώνευσης και μετατράπηκε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες cloud στον κόσμο. Ως κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος λύσεων HCM, μισθοδοσίας, παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού και διαχείρισης εργατικού κεφαλαίου, η UKG παρέχει πιστοποιημένες με βραβεία λύσεις Pro, Dimensions και Ready, βοηθώντας δεκάδες χιλιάδες οργανισμούς διαφορετικών κλάδων παγκοσμίως να ενισχύσουν τα οικονομικά τους αποτελέσματα, να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του ανθρώπινου δυναμικού τους, να απλοποιήσουν τη διαδικασία μισθοδοσίας και να μετατραπούν  σε χώρους εργασίας που προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία για όλους. Η UKG απασχολεί 13.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστή για την κουλτούρα δημιουργίας χώρου εργασίας χωρίς αποκλεισμούς. Η εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τον ‘’πολιτισμό της’’, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ενώ περιλαμβάνεται στη λίστα με τις 100 Καλύτερες Εταιρείες για εργασία του Fortune. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το ukg.com

 

Σχετικά με το Great Place to Work®
Το Great Place to Work Institute, Inc. Αποτελεί έναν παγκόσμιο θεσμό για την καλλιέργεια εξαιρετικής εργασιακής κουλτούρας. Από το 1992, έχει αλληλεπιδράσει  και βοηθήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια εργαζομένους σε όλο τον κόσμο. Αξιοποιώντας τις γνώσεις αυτές,  μπορεί να καθορίσει το τι μετατρέπει ένα οργανισμό σε έναν υπέροχο χώρο εργασίας: Το εργασιακό εργαλείο Trust Index© ενισχύει την ηγεσία επιχειρήσεων με πληροφόρηση, απαραίτητη για τη λήψη αποφάσεων που βελτιώνουν το εργασιακό περιβάλλον. Ότι κάνουν καθοδηγείται από την αποστολή να οικοδομήσουν έναν καλύτερο κόσμο βοηθώντας κάθε οργανισμό να γίνει ένα εξαιρετικό μέρος εργασιακό περιβάλλον (Great Place to Work For All™). Μάθετε περισσότερα στο www.greatplacetowork.com.cy

 

Η εταιρεία Great Place to Work ® Κύπρου ιδρύθηκε το 2019 στη Λευκωσία.

Δειτε Επισης

PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland