Σε αυτή τη μάχη χρειάζεσαι κι εσύ. Μάθε. Κρίνε. Πράξε.

Δελτίο Τύπου  03/09/2021 14:15
Σε αυτή τη μάχη χρειάζεσαι κι εσύ. Μάθε. Κρίνε. Πράξε.

Σε αυτή τη μάχη χρειάζεσαι κι εσύ. Μάθε. Κρίνε. Πράξε.

Δελτίο Τύπου  03/09/2021 14:15

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, θέλοντας να συνδράμει ενεργά στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, έχει λανσάρει μία πολυεπίπεδη επικοινωνιακή εκστρατεία σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τον εμβολιασμό. Η εκστρατεία, μεταξύ άλλων, μέσα από την καταγραφή επιστημονικών δεδομένων, προβάλλει τα οφέλη του εμβολιασμού και δίνει απαντήσεις σε ανησυχίες και προβληματισμούς που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο εμβολιασμός, αποτελεί τον σημαντικότερό μας σύμμαχο στην προσπάθεια για αναχαίτιση της Covid-19. Συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια είναι η επιστημονική κοινότητα, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα, έτσι ώστε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να αναπτυχθούν ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια κατά του SARS-Cov-2.

Σε αυτή τη μάχη κανείς δεν είναι άτρωτος. Ούτε οι νέοι. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε τη διασπορά του ιού, να μην έχουμε άλλους συνανθρώπους μας στις Εντατικές και να μην θρηνήσουμε περισσότερα θύματα, είναι ο εμβολιασμός. Όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα τείχος προστασίας, καταγράφοντας πολύ υψηλά ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης.

Σε αυτή τη μάχη χρειάζεσαι κι εσύ.

Ενημερώσου για όλα όσα αφορούν τον εμβολιασμό στο https://mathe-krine-praxe.com/ και δες στο πιο κάτω βίντεο γιατί είναι σημαντικό, για όλους, να εμβολιαστείς κι εσύ.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας