Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για δωρεάν πρόγραμμα καθοδήγησης Startup

InBusinessNews  03/09/2021 08:41
Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για δωρεάν πρόγραμμα καθοδήγησης Startup

Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για δωρεάν πρόγραμμα καθοδήγησης Startup

InBusinessNews  03/09/2021 08:41

Η CyprusInno προσκαλεί ενδιαφερόμενους/ες να υποβάλουν αιτήσεις για το 3ο Startup Mentorship Programme (Πρόγραμμα Καθοδήγησης Νεοφυών Επιχειρήσεων), ένα υβριδικό -  με φυσική και ψηφιακή παρουσία - πρόγραμμα, μέσω του οποίου επιτυχημένοι επιχειρηματίες και ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου θα προσφέρουν καθοδήγηση σε νέους/ες επιχειρηματίες (ή και νέους/ες με κάποια επιχειρηματική ιδέα) σε όλο το νησί ώστε να διασφαλίσει τη μελλοντική τους ανάπτυξη και επιτυχία και να βοηθήσει στην υλοποίηση των ιδεών τους.

Νέοι και νέες με καινοτόμες ιδέες, ηλικίας από 18 μέχρι 35 ετών, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους σε οποιοδήποτε στάδιο, είτε έχουν απλώς ένα νέο επιχειρηματικό πλάνο, είτε τρέχουν ήδη ένα startup. Θα εξεταστούν όλες οι αιτήσεις ώστε να γίνει επιλογή και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν. Θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους ασχολούνται με κοινωνικά ή περιβαλλοντικά ζητήματα. Όσοι γίνονται αποδεκτοί στο Startup Mentorship Programme θα αποκτήσουν πρόσβαση στα ακόλουθα:

  • Κατ' ιδίαν καθοδήγηση από επιτυχημένους επιχειρηματίες και επαγγελματίες κατά τη διάρκεια των έξι μηνών, σε θέματα ηγεσίας και καινοτομίας, ψηφιακού μάρκετινγκ και διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προώθησης και συγκέντρωσης κεφαλαίων, επιχειρηματικών μοντέλων, νεοφυών επιχειρήσεων στη νομική, υπολογισμού κοινωνικών επιπτώσεων, δεδομένων/αναλύσεων, χρηματοδότησης και λογιστικής, στρατηγικού σχεδιασμού και διαχείρισης έργων και εμπορίου διαμέσου της Πράσινης Γραμμής.
  • Καθοδηγούμενη ανάπτυξη επιχειρηματικότητας, η οποία θα βασίζεται σε μία αρχική εκτίμηση των αναγκών, την οποία οι μέντορες θα προσαρμόζουν στις ανάγκες των συμμετεχότων.
  • Δωρεάν γραφείο/χώρο συνεργασίας στο κέντρο καινοτομίας The Base by CyprusInno, καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης.

Η αίτηση είναι ήδη ανοιχτή online στο https://cyprusinno.com/mentorship/ και η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:59 μ.μ. ώρα Κύπρου.

Το Startup Mentorship Programme (Πρόγραμμα Καθοδήγησης Νεοφυών Επιχειρήσεων) διοργανώνεται από τη CyprusInno, φιλοξενείται από το The Base by CyprusInno, υποστηρίζεται από τη Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία Κύπρου και θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2022.

CyprusInno – Ποιοί είμαστε;
Η CyprusInno είναι ένα βραβευμένο διακοινοτικό εγχείρημα με σκοπό την ανάπτυξη ενός επιχειρηματικού οικοσυστήματος σε όλο το νησί, μέσω μιας υβριδικής πλατφόρμας ψηφιακών εργαλείων και ζωντανών εκδηλώσεων. Η CyprusInno επίσης διευθύνει το The Base by CyprusInno, το πρώτο Social Impact Generator™ (Σύστημα Κοινωνικής Επίδρασης) στον κόσμο, έναν μοναδικό πολυχώρο που συνδυάζει στοιχεία ενός κοινού χώρου εργασίας (co-working), επιταχυντή/εκκολαπτηρίου, κέντρου καινοτομίας και στούντιο πολυμέσων.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας