Public: Αναβαθμισμένη εμπειρία στο υπερκατάστημα στο Metropolis Mall

Νέες υπηρεσίες, διευρυμένη ποικιλία προϊόντων και την πιο ευχάριστη αγοραστική εμπειρία φέρνει στον καταναλωτή, το νέο κατάστημα Public στο Metropolis Mall.

Το υπερκατάστημα Public, που θα λειτουργήσει στο νέο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας είναι το μεγαλύτερο στην Κύπρο! Σε έναν εντυπωσιακό χώρο συνολικού εμβαδού 3000 τ.μ που θα φιλοξενεί μια σειρά από διαδραστικές ζώνες, οι επισκέπτες θα μπορούν να εμπνευστούν, να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν ό,τι επιθυμούν από τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών των Public.

Αυτό που κάνει το νέο Public στο Metropolis Mall να διαφέρει -πέρα από το μέγεθος και τη γκάμα των προϊόντων που φιλοξενεί- είναι οι εντυπωσιακές καινοτομίες που εισάγει, φέρνοντας νέα δεδομένα όχι μόνο για την αλυσίδα αλλά για το λιανικό εμπόριο. Καινοτομίες που εντάσσονται στην πελατοκεντρική και omnichannel στρατηγική της εταιρείας, η οποία συνδυάζει αρμονικά τα φυσικά καταστήματα με το ecommerce και την τεχνολογία. Η αγοραστική εμπειρία περιλαμβάνει όλο το ταξίδι του καταναλωτή στο διαδικτυακό και στα φυσικά καταστήματα με τις επιλογές να είναι απεριόριστες.

Με έμφαση στον λειτουργικό σχεδιασμό που εστιάζει στην ταχύτητα, ευκολία και επαφή με τον πελάτη, το νέο κατάστημα αναμένεται να αποτελέσει πηγή ανακάλυψης και επίκεντρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Πρόκειται για το έβδομο κατά σειρά κατάστημα στην Κύπρο και το δεύτερο στη Λάρνακα και θα βρίσκεται όπως πάντα στην «καρδιά» της αγοράς.

Το κατάστημα στο Metropolis Mall θα περιλαμβάνει μια σειρά από χωροταξικές και τεχνολογικές καινοτομίες και εκπλήξεις που αναβαθμίζουν την εμπειρία του πελάτη φτάνοντας πιο κοντά στις ξεχωριστές ανάγκες και προσδοκίες του.

Στο νέο Public τα προϊόντα συνοδεύουν ψηφιακές οθόνες και σημάνσεις που ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις τιμές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Οι καταναλωτές μπορούν να παραλάβουν άμεσα τις online παραγγελίες τους, σε ειδικά σημεία εντός του καταστήματος (pick up points) ενώ θα διαθέτει υπηρεσία παραγγελίας από το κατάστημα και παραλαβή σε οποιοδήποτε χώρο καθώς και υπηρεσία παραλαβής παραγγελίας την ίδια ημέρα από το κατάστημα (Same Day Store Pickup).

Στο νέο Public οι επισκέπτες μπορούν να πραγματοποιήσουν ανέπαφες πληρωμές σε οποιοδήποτε σημείο εντός του ώστε να μην χρειάζονται να περιμένουν ούτε λεπτό στο ταμείο.

Στους ευρύχωρους διαδρόμους του, ο καταναλωτής θα μπορεί να περιπλανηθεί και να απολαύσει προϊόντα τεχνολογίας και πολιτισμού όπως tablets, smartphones, την πληρέστερη συλλογή Apple, τηλεοράσεις, action cameras, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, χαρτικά και γραφική ύλη, ταινίες, μουσική, video games για όλες τις ηλικίες και όλα όσα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και πιο ενδιαφέρουσα. Η γκάμα προϊόντων συμπληρώνεται από αντίστοιχη ποικιλία επώνυμων οικιακών συσκευών με έμφαση στις αποκλειστικές μάρκες: ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, καταψύκτες και άλλες συσκευές θα διατίθενται με επέκταση εγγύησης, συμπληρωματική ασφάλεια καθώς και το καλύτερο service, ολοκληρώνοντας την πλήρη πρόταση αγορών!

Δειτε Επισης

Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας