Η Alpha Bank Cyprus Ltd στηρίζει τον τομέα της εκπαίδευσης

Η στήριξη του τομέα της εκπαίδευσης αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Alpha Bank Cyprus Ltd. Σε αυτό το πλαίσιο προσφοράς, αλλά και το στοχευμένο πλάνο Εταιρικής Υπευθυνότητας του Οργανισμού, η Τράπεζα αναγνωρίζει και επικροτεί τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις, στηρίζει την έρευνα και την καινοτομία και πρεσβεύει τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους στην εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, η Alpha Bank Cyprus Ltd βράβευσε με χρηματικό ποσό τους αριστούχους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών και της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου, που διέπρεψαν κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021. Παράλληλα, η Τράπεζα στήριξε τις δράσεις του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ενισχύοντας οικονομικά το εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο.

Οι δράσεις στήριξης της εκπαίδευσης περιλαμβάνουν επίσης τη βράβευση αριστούχων μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων, την στήριξη Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων για τη στήριξη άπορων μαθητών, καθώς και την οικονομική ενίσχυση εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για παροχή υποτροφιών σε άπορους αριστούχους φοιτητές.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η Τράπεζα στηρίζει το έργο του σωματείου «Κοινωνική Μέριμνα Αγίων Ομολογητών», καλύπτοντας τα έξοδα των δυο νηπιαγωγείων και βρεφοκομικών σταθμών του Σωματείου.

Η ενίσχυση της παιδείας και της ισότιμης πρόσβασης όλων στην εκπαίδευση αποτελεί διαχρονικά μία από τις κύριες προτεραιότητες Εταιρικής Υπευθυνότητας της Alpha Bank Cyprus Ltd, που μέσα από στοχευμένα προγράμματα και ενέργειες επενδύει στο μέλλον του τόπου.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά