Υποτροφίες ύψους 50% σε πτυχιούχους φυσικής αγωγής

Υποτροφίες, υπό την μορφή μείωσης διδάκτρων σε μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα, δικαιούνται μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Πτυχιούχων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ) από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το UCLAN, στο πλαίσιο υλοποίησης μνημονίων συναντίληψης και συνεργασίας που έχουν υπογραφεί, όπως αναφέρει ο σύνδεσμος σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρέχει υποτροφίες ύψους 50% (υπό τη μορφή μείωσης διδάκτρων) σε όλα τα μέλη του ΠΑΣΥΠΕΦΑΑ στα μεταπτυχιακά προγράμματα: Αθλητική Επιστήμη, Αθλητική Φυσικοθεραπεία (on campus), Δημόσια Υγεία, Δημόσια Διοίκηση και ΜΒΑ (online).

Επίσης το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρέχει υποτροφίες ύψους 25% (υπό τη μορφή μείωσης διδάκτρων) σε όλα τα μέλη του συνδέσμου σε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο, εκτός των προγραμμάτων σπουδών της Ιατρικής Σχολής και τα μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας (Κλινική Ψυχολογία, Συμβουλευτική Ψυχολογία και Σχολική Ψυχολογία). 

Ακόμη το University of Central Lancashire παρέχει υποτροφίες με έκπτωση ύψους 40% στα αρχικά δίδακτρα και τελικά δίδακτρα €6.300 σε οποιοδήποτε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών και τελικά δίδακτρα €7.000 το χρόνο, σε οποιοδήποτε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών .

«Οι υποτροφίες ισχύουν για όλα τα εγγεγραμμένα και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας για το 2021, παρουσιάζοντας την κάρτα ή βεβαίωση μέλους τους στο αντίστοιχο πανεπιστημιακό ίδρυμα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών