Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου εμπιστεύεται την Dale Carnegie Κύπρου

Στέφτηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η πρώτη συνεργασία μεταξύ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και της Dale Carnegie Κύπρου, με την ολοκλήρωση του παγκοσμίου φήμης προγράμματος, 9 εβδομάδων DaleCarnegieCourse – SkillsForTheSuccess.

Το πρόγραμμα DaleCarnegie- SkillsforSuccess πρωτοπαρουσιάστηκε από τον ιδρυτή της Dale Carnegie πριν 100 χρόνια και από τότε, παίρνοντας ανανεωμένη  μορφή και προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και της εξελίξεις της κάθε περιόδου, έχει παρουσιαστεί σε περισσότερες από 80 χώρες.

Επεξεργάζεται τις απαιτούμενες δεξιότητες των ανθρωπίνων σχέσεων έτσι ώστε να ευδοκιμήσουν σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Προσφέρει  στα στελέχη των επιχειρήσεων και των οργανισμών τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να εξοπλιστούν και να μπορούν να  επικοινωνούν στο προσωπικό τους με επαγγελματισμό και να επιλύουν τα καθημερινά και απρόβλεπτα προβλήματα που προκύπτουν με τρόπο εναρμονισμένο στο σήμερα.  Αναπτύσσει πως να ενισχύονται οι διαπροσωπικές σχέσεις, πως πρέπει να διαχειρίζεται το άγχος και να χειρίζεται τις μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας, αναπτύσσοντας μια στάση αφοσίωσης.

Το πρόγραμμα DaleCarnegie- SkillsforSuccess συμβάλει στην αντιμετώπιση πολύπλοκων προσκλήσεων. Δουλεύει την ευστροφία του σημερινού ηγέτη και παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ανάπτυξη της αρμονίας των ομάδων.

Επαναπροσδιορίζει όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες που απαιτούνται από έναν σύγχρονο Ηγέτη εμπνέοντας τους άλλους να αναλάβουν πρωτοβουλία και να καινοτομήσουν επιφέροντας τα απαιτούμενα και ποθητά αποτελέσματα.

Σε δηλώσεις του για τη συμμετοχή της Διοικητικής Ομάδας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) στο πρόγραμμα, ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Κύριος Νίκος Στυλιανού,  ανάφερε τα ακόλουθα

«Το πρόγραμμα Dale Carnegie – Skills for Success μας επέτρεψε να εντοπίσουμε τους τομείς βελτιώσεις μας ως ομάδα, καθώς και κάθε ένας μας ξεχωριστά. Το πρόγραμμα των 9 εβδομάδων μας έδωσε πρακτικά και ουσιαστικά εργαλεία για καλύτερη επικοινωνία και καθοδήγηση των ομάδων μας, καθώς και μεταξύ μας.

Εντυπωσιαστήκαμε όλοι οι συμμετέχοντες με το πόσο άνετα ο εκπαιδευτής μας Giovanni Virardi έκανε την ομάδα να νιώσει, γεγονός που μας ώθησε να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε πολύ καλύτερα για την επίλυση δύσκολων ζητημάτων συλλογικά, κατ’ επέκταση ωθώντας το Πανεπιστήμιο να επιτύχει τους στόχους του

Η Dale Carnegie Κύπρου θέλει να ευχαριστήσει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) για την εμπιστοσύνη και τη συνέχιση της συνεργασίας με τα προγράμματα της.

Δειτε Επισης

Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»