Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Parimatch Επίσημος Χορηγός της Τσέλσι

Η Parimatch Tech, μια διεθνής τεχνολογική εταιρεία η οποία προβάλλει το brand της  Parimatch παγκοσμίως και προσφέρει τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες marketing στη στοιχηματική και ψυχαγωγική βιομηχανία, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι, μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες ποδοσφαίρου. Η Parimatch θα συνεργαστεί με μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες ποδοσφαίρου στην Αγγλία  για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Η Parimatch θα χρησιμοποιήσει το επιβλητικό και φιλόδοξο brand της Τσέλσι μέσω μιας γκάμας ψηφιακών, κοινωνικών και άλλων μέσων με σκοπό τη δημιουργία κοινών εμπορικών ενεργειών.

“Το μοναδικό στυλ, η αποφασιστικότητα και το χάρισμα που χαρακτηρίζουν την ομάδα της Τσέλσι ταιριάζουν απόλυτα με το πάθος που έχει η Parimatch για τα αθλήματα και τις προσδοκίες της εταιρείας.  Το να είμαστε ο επίσημος χορηγός της Ευρωπαϊκής Πρωταθλήτριας του 2020/21 είναι μεγάλη ευθύνη αλλά και μεγάλη τιμή για εμάς.  H Parimatch στοχεύει πάντα στην κατάκτηση νέων στόχων συνεπώς είμαστε ενθουσιασμένοι για όλα όσα θα φέρει η συνεργασία μας με τη Τσέλσι τα επόμενα τρία χρόνια! Και οι δύο έχουμε συνηθίσει να κερδίζουμε και να κυνηγάμε την επιτυχία και είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή μας η συνεργασία θα φέρει τύχη, αμέτρητες νίκες και τον ενθουσιασμό για κάθε αγώνα στην εταιρεία μας, στην ομάδα της Τσέλσι αλλά και στους εκατομμύρια οπαδούς της ομάδας σε όλο τον πλανήτη”, δήλωσε ο Roman Syrotian, co-CEO της Parimatch Tech.

 

“Τόσο η Τσέλσι όσο και η Parimatch είναι γεννημένες για τη νίκη και επιδιώκουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Η προηγούμενη χρονιά ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη για την Parimatch, καθώς η εταιρεία επεκτάθηκε σε νέες αγορές και λάνσαρε διάφορα καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας. Η Τσέλσι έδειξε το μεγαλείο της με την κατάκτηση του 2ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην ιστορία της! Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και περήφανοι για αυτή μας τη συνεργασία και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται”, δήλωσε ο Guy Laurence, CEO της Τσέλσι FC.

Σχετικά με την Parimatch
Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό, παρέχοντας απρόσκοπτη ψυχαγωγία βασιζόμενη στην καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1994, και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ευρώπη ιδιαίτερα στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, και τα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Ουκρανία, στην Κύπρο, στην Αρμενία και στη Λευκορωσία.

H Parimatch λειτουργεί με βάση την καινοτομία της ψηφιακής εποχής και συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνει την ποιότητα εμπειρίας των πελατών της, την οποία απολαμβάνουν περισσότεροι από 2,6 εκατομμύρια χρήστες σε τέσσερις ηπείρους.

Η Parimatch είναι ο συνεργάτης των κορυφαίων πρωταθλημάτων και ομάδων ποδοσφαίρου στον κόσμο όπως η Juventus, η FC Leicester City και FC Everton. Η Parimatch τη σεζόν 2021/2022 στην Κύπρο είναι χορηγός της ΑΕΛ, του Άρη, της Σαλαμίνας και της Ε.Ν.Π, 

Στην Κύπρο λειτουργεί νόμιμα με άδεια αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (αρ. άδειας B0013) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, από την ιστοσελίδα http://www.parimatch.com.cy 

 

Σχετικά με την Τσέλσι 
Η Τσέλσι είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο και Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου μετά τη νίκη στο UEFA Τσάμπιονς Λιγκ το 2021, για δεύτερη φορά στην ιστορίας της, με σκορ 1-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό που διεξήχθη στο Πόρτο.

Ιδρύθηκε το 1905 και είναι το πιο κεντρικό football club του Λονδίνου με έδρα της το στάδιο Stamford Bridge που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 41,000 φιλάθλους.  Οι ‘The Blues’, όπως τους αποκαλούν, σήκωσαν την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά το 2012 και την κούπα του Πρέμιερ Λιγκ πέντε φορές. Επίσης, στέφθηκαν δυο φορές νικητές του UEFA Γιουρόπα Λιγκ και του UEFA Cup Winner’s Cup, καθώς και μια φορά του UEFA Super Cup και του Football League Championship.

Το 2021 η Τσέλσι ήταν η πρώτη ομάδα που κέρδισε τις τρεις κύριες διοργανώσεις της UEFA με τις νίκες της στο Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Cup Winner’s Cup.

Παράλληλα με την απόκτηση των πιο περιζήτητων ποδοσφαιριστών, η Τσέλσι επένδυσε σε μια εξελιγμένη ακαδημία ποδοσφαίρου και ένα training center στο Cobham, στο Surrey. Από την έναρξη της ακαδημίας το 2007, η ομάδα κέρδισε εφτά FA Youth Cups, δυο συνεχόμενες χρονιές (2015-2016) τον τίτλο του UEFA Youth League και το εθνικό πρωτάθλημα U18 Premier League το 2017 και το 2018. 

Επιπλέον, η γυναικεία ομάδα της Τσέλσι κέρδισε το FA Women’s Super League για τέταρτη φορά το 2021. Η ομάδα επίσης σήκωσε την κούπα του Women’s Super League and FA Women’s League Cup το 2020 και το 2021 και συμμετείχε στο Women’s Super League and FA Women’s Cup double το 2015 και το 2018.

Το Chelsea Foundation στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω ενεργειών προς την κοινωνία με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και των νέων σε όλο τον πλανήτη.

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη