Πετάξτε με την Emirates και αποκτήστε εισιτήριο για τη θεατρική παράσταση La Perle

Η Emirates λανσάρει μια εξαιρετική προσφορά για τους παραθεριστές που σχεδιάζουν το ταξίδι τους στο Ντουμπάι τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Κάθε εισιτήριο της Emirates που αγοράζεται έως τις 8 Σεπτεμβρίου για ταξίδι στο Ντουμπάι έως τις 30 Σεπτεμβρίου συνοδεύεται από ένα δωρεάν εισιτήριο για να παρακολουθήσετε τη θεαματική θεατρική παράσταση La Perle. Η διάσημη παράσταση συνδυάζει χορογραφία με τολμηρά ακροβατικά που κόβουν την ανάσα.

Οι επιβάτες που πετούν στην Οικονομική Θέση θα λάβουν ένα χάλκινο εισιτήριο για την παράσταση και εκείνοι που πετούν στην Πρώτη ή Διακεκριμένη Θέση ένα Ασημένιο εισιτήριο. Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων που συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια. Με τις εξαιρετικές διαθέσιμες προσφορές της Emirates και ναύλους μετ’ επιστροφής που ξεκινούν για την Οικονομική Θέση από €525 και  για την Διακεκριμένη Θέση από €2480, τώρα είναι εξαιρετική στιγμή για να κλείσετε την απόδραση σας στο Ντουμπάι.

Έργο του θρυλικού καλλιτεχνικού διευθυντή Franco Dragone, η La Perle απονέμει φόρο τιμής στην ιστορία καταδύσεων για εύρεση μαργαριτάριων των ΗΑΕ με εντυπωσιακό στυλ, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο θέατρο, όπου καταρράκτες και χείμαρροι βροχής πλημμυρίζουν τη σκηνή και στη συνέχεια αποστραγγίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Dragone είναι ο άνθρωπος πίσω από το The House of Dancing Water στο Μακάο και το Le Reve στο Λας Βέγκας και αυτό το πολυαισθητικό, ξεχωριστό θέαμα που δεν μοιάζει με τίποτε που έχει δει στο παρελθόν. Αυτή η πλούσια παραγωγή έχει συνδυάσει συναρπαστικές παραστάσεις με εντυπωσιακά σκηνικά και προηγμένη τεχνολογία για να δημιουργήσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Εξερευνήστε το Ντουμπάι με την Emirates

Η Emirates επανεκκίνησε τις υπηρεσίες της με ασφάλεια σε περισσότερους από 120 προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της και πραγματοποιεί επί του παρόντος τρεις πτήσεις επιβατών από την Λάρνακα στο Ντουμπάι. Από τις ηλιόλουστες παραλίες μέχρι την παγκόσμιας φήμης φιλοξενία και εγκαταστάσεις αναψυχής, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης. Επιπλέον, ήταν  μία από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που απέκτησε σφραγίδα Safe Travels από το World Travel and Tourism Council (WTTC) - το οποίο επιδοκιμάζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

Απολαύστε περισσότερα οφέλη με την Emirates

Τα οφέλη δεν σταματούν εκεί. Έως τις 30 Σεπτεμβρίου, όλοι οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο τη διαμονή τους στο Ντουμπάι με το My Emirates Pass. Δείχνοντας απλώς την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε οποιαδήποτε από τις περισσότερες από 450 συμμετέχουσες τοποθεσίες, οι επισκέπτες από την Κύπρο μπορούν να απολαύσουν με έκπτωση μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, θεματικά πάρκα παγκόσμιας κλάσης, σπα και περιπετειώδης εκδρομές.

Ταξιδεύοντας χωρίς άγχος

Υγεία και ευεξία: Διατηρώντας την υγεία και την ευημερία των επιβατών της ως κορυφαία προτεραιότητα, η Emirates εισήγαγε μια ολοκληρωμένη σειρά μέτρων ασφαλείας σε κάθε βήμα του ταξιδιού των πελατών. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία και αύξησε τις δυνατότητες ψηφιακής επαλήθευσης για να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν το IATA Travel Pass αυτό το καλοκαίρι.

Διασφάλιση ταξιδιού: Η Emirates συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών σε μια δυναμική περίοδο. Πρόσφατα, η αεροπορική εταιρεία προχώρησε περαιτέρω τις πρωτοβουλίες της για την εξυπηρέτηση πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και βοηθώντας πιστούς πελάτες να διατηρήσουν τα μίλια και την βαθμίδα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι, επισκεφθείτε το https://www.emirates.com/gr/greek/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

 

* Ισχύουν όροι και προυποθέσεις

 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά