Η Διαχείριση Έργων στο Δημόσιο Τομέα – Σύγχρονες Τάσεις, Προοπτικές και Προκλήσεις

InBusinessNews  17/08/2021 11:29
Η Διαχείριση Έργων στο Δημόσιο Τομέα – Σύγχρονες Τάσεις, Προοπτικές και Προκλήσεις

Η Διαχείριση Έργων στο Δημόσιο Τομέα – Σύγχρονες Τάσεις, Προοπτικές και Προκλήσεις

InBusinessNews  17/08/2021 11:29

Η Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης (ΚΑΔΔ) διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα για τη Διαχείριση Έργων στο Δημόσιο Τομέα – Σύγχρονες Τάσεις, Προοπτικές και Προκλήσεις, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, στις 9:30 π.μ. -12:30 μ.μ..  Ο γενικός σκοπός της Ημερίδας είναι να εισαγάγει τη Διαχείριση Έργων ως σύγχρονη και αποτελεσματική  μέθοδο εργασίας στο δημόσιο τομέα.  Ειδικότερα, δίνεται έμφαση στο πρότυπο που ανέπτυξε το Project Management Institute, δηλαδή το Project Management Professional (PMP). Το πρότυπο αυτό εμπεριέχει σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές με την υιοθέτηση των οποίων επιτυγχάνονται οι στόχοι του οργανισμού και η υλοποίηση διοικητικών αλλαγών.

Η ημερίδα σηματοδοτεί την έναρξη της σύμβασης για τη Διαχείριση Έργων, διάρκειας 22 μηνών, η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρύτερου ευρωπαϊκού έργου της ΚΑΔΔ «Μαθησιακή Υποστήριξη της Εφαρμογής Διοικητικών Αλλαγών στη Δημόσια Διοίκηση» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία. Στο πλαίσιο αυτό κρίθηκε αναγκαίο από την ΚΑΔΔ όπως ενδυναμωθούν οι δημόσιοι λειτουργοί σε σύγχρονα εργαλεία Διαχείρισης Έργων με σκοπό την αποτελεσματικότερη εφαρμογή διοικητικών αλλαγών στους οργανισμούς τους. Ανάδοχος της σύμβασης είναι η κοινοπραξία ΚΕΣΕΑ και ICBS Διεθνές Κολλέγιο Αθηνών Α.Ε. .

Η ημερίδα απευθύνεται σε:

  • Πολιτικούς προϊστάμενους και διευθυντικά στελέχη του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα
  • Κρατικούς Αξιωματούχους

Της ημερίδας θα ακολουθήσουν μαθησιακές δραστηριότητες για τη Διαχείριση Έργων που θα απευθύνονται σε λειτουργούς των οργανισμών δημόσιας διοίκησης. «Μέσα από 35 online εκπαιδευτικές ώρες οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν σε βάθος τις πλέον πρόσφατες πρακτικές στην Διαχείριση Έργων όπως αναφέρονται στον οδηγό PMBOK του Project Management Institute (PMI)». Παράλληλα, θα προσφερθεί καθοδήγηση (coaching) 270 εκπαιδευτικών ωρών σε αριθμό οργανισμών, έτσι ώστε να υποστηριχθούν τρέχοντα έργα σε οργανισμούς της δημόσιας υπηρεσίας.  Οι πιο πάνω μαθησιακές δραστηριότητες θα προσφερθούν μέσα από ηλεκτρονική σύγχρονη εκπαίδευση.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στα Ελληνικά.

Πληροφορίες για την ημερίδα, μπορείτε να βρείτε εδώ.  

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν με απαραίτητη την εγγραφή. Για ηλεκτρονικές εγγραφές πατήστε εδώ.  

Πληροφορίες Ημερίδας

Οργανωτής: Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης – Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, Υπουργείο Οικονομικών

Ανάδοχος Κοινοπραξία: ΚΕΣΕΑ και ICBS Διεθνές Κολλέγιο Αθηνών Α.Ε.

Συντονισμός: ΙΜΗ

Χρηματοδότηση: Το έργο «Μαθησιακή Υποστήριξη της Εφαρμογή Διοικητικών Αλλαγών στη Δημόσια Διοίκηση» συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com,  ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας