Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και Royal Caribbean σας ταξιδεύουν με το Jewel of the Seas

  09/08/2021 10:06
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και Royal Caribbean σας ταξιδεύουν με το Jewel of the Seas

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και Royal Caribbean σας ταξιδεύουν με το Jewel of the Seas

  09/08/2021 10:06

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με τη Royal Caribbean International σας προσφέρουν μέχρι €100 έκπτωση και σας ταξιδεύουν για 7 βράδια με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas. Αυτό το καλοκαίρι, το Jewel of the Seas σαλπάρει από τη Λεμεσό με προορισμό τη Ρόδο, τη Μύκονο, την Αθήνα, τη Σαντορίνη και τα Χανιά. 

Με αγορές €50 και άνω σε μία απόδειξη, χρησιμοποιώντας την ALPHAMEGA Family Card, παίρνετε εκπτωτικό κουπόνι που δίνει έκπτωση από €50 μέχρι €100. Για κρατήσεις σε εσωτερική ή εξωτερική καμπίνα το κουπόνι δίνει έκπτωση €50, και €100 έκπτωση για κρατήσεις σουίτας ή καμπίνας με μπαλκόνι.

Η προσφορά ισχύει σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ από τις  06/08/2021 – 22/08/2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών. Μπορείτε να εξαργυρώσετε μόνο ένα κουπόνι ανά κράτηση, με τελευταία ημέρα εξαργύρωσης τη 15η Σεπτεμβρίου 2021.  Για τις κρατήσεις σας, επικοινωνήστε με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες Lets Go Tours by Amathus και Top Kinisis, και παρουσιάστε το κουπόνι σας για να λάβετε την έκπτωση.

Σε συνδυασμό με την προσφορά, διοργανώνεται ταυτόχρονα ένας συναρπαστικός διαγωνισμός στη σελίδα των Υπεραγορών στο Facebook, ο οποίος θα ισχύει από 06/08/2021 – 29/08/2021. Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Royal Caribbean International κληρώνουν 2 διπλές καμπίνες για κρουαζιέρα για 7 βράδια με το κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas.  Οι νικητές του διαγωνισμού, που θα ανακοινωθούν στις 30/08/2021, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν, τον μήνα Οκτώβριο, με το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas και να επισκεφτούν τη Ρόδο, Μύκονο, Αθήνα, Σαντορίνη και τα Χανιά, σαλπάροντας από τη Λεμεσό.  Αναλυτικά, το μεγάλο  αυτό δώρο περιλαμβάνει καμπίνα που μπορεί να φιλοξενήσει 2 ενήλικα άτομα, και προσφέρει επίσης πλήρη διατροφή, χωρίς ποτά. Στο δώρο δεν περιλαμβάνονται οι λιμενικοί φόροι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Υπεραγορών www.alphamega.com.cy και την εφαρμογή Alphamega Loyalty App. Στις ίδιες πηγές μπορείτε επίσης να δείτε τους όρους και κανονισμούς, αλλά  και τους περιορισμούς που ισχύουν για λόγους υγείας και ασφάλειας και αφορούν την προσφορά και τον διαγωνισμό.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας