Γ. Παπαδόπουλος: Γιατί η Ecommbx στηρίζει και συμβάλλει στον θεσμό των IN Business Awards

InBusinessNews  06/08/2021 12:53
Γ. Παπαδόπουλος: Γιατί η Ecommbx στηρίζει και συμβάλλει στον θεσμό των IN Business Awards

Γ. Παπαδόπουλος: Γιατί η Ecommbx στηρίζει και συμβάλλει στον θεσμό των IN Business Awards

InBusinessNews  06/08/2021 12:53

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, σκληρά lockdown και μια παρατεταμένη πανδημία, τον Ιούνιο διεξήχθησαν και πάλι τα IN Business Awards - τα 13α στη σειρά -, ο θεσμός που τιμά τις εταιρείες, τις καλές πρακτικές, τους επιχειρηματίες και τα στελέχη που ξεπερνώντας τον εαυτό τους, εμπνέουν και κάνουν το επιχειρείν να μεγαλουργεί.

Ο θεσμός που πολύ περισσότερο φέτος, με τις διαστάσεις που έχει προσλάβει η πανδημία, τοποθετεί την επιχειρηματικότητα στο ψηλότερο βάθρο της αριστείας, καθώς αντιπαλεύει στην πρώτη γραμμή με σθένος τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της.

Σε αυτή τη γιορτή της επιχειρηματικότητας και της επανεκκίνησης της, απονεμήθηκαν 14 βραβεία, ενώ πολύ σημαντική είναι η συμβολή των χορηγών που στηρίζουν τον θεσμό. Silver Sponsor του θεσμού ήταν η εταιρεία ECOMMBX κι ο Non-executive director της Γιώργος Παπαδόπουλος, μας δίνει στο στίγμα της εταιρείας.

«Τα τελευταία 13 χρόνια τα IN Business Awards έχουν καθιερωθεί ως η πιο σημαντική επιχειρηματική διοργάνωση για τη βράβευση κυπριακών εταιρειών και Κύπριων επιχειρηματιών. Η Ecommbx αναγνωρίζει την αξία ανάδειξης και αναγνώρισης της αριστείας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, στηρίζει και συμβάλλει στον θεσμό των IN Business Awards.

Η δική μας συνδρομή έχει ως στόχο να ενισχύσει την αξιέπαινη προσπάθεια να βραβεύονται όσοι προσέφεραν τα μέγιστα στον επιχειρηματικό κόσμο και συνέβαλαν στην εξέλιξη και ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας. Λαμβάνουμε μέρος ως χορηγοί και υποστηρικτές αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας και συμβάλλουμε στη διαδικασία βράβευσης με διακηρυγμένο σκοπό την προβολή και τελικά την επιβράβευση επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που μας πέρασε.

Η δημόσια προβολή των αρίστων είναι τεράστιας σημασίας, ειδικότερα όταν τα εύσημα προέρχονται από την ελίτ της επιχειρηματικής κοινότητας. Από θεσμούς όπως τα IN Business Awards, που δημιουργούν και προάγουν ένα επιχειρηματικό περιβάλλον με κίνητρα, επιβραβεύοντας την πρόοδο, και προάγουν αξίες υψηλής ηθικής και υγιούς ανταγωνισμού, ακόμα και σε δύσκολες εποχές, όπως αυτές που διανύουμε».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας