Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Neolaw.ai: Η επαναστατική νομική τεχνολογική υπηρεσία της Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ

Η δικηγορική εταιρεία Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της πρώτης φάσης λειτουργίας της επαναστατικής νομικής τεχνολογικής υπηρεσίας Neolaw.ai

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες και βέλτιστες δυνατότητες της μηχανικής μάθησης και της τεχνητής νοημοσύνης σε συνδυασμό με την επεξεργασία της φυσικής γλώσσας, το Neolaw.ai πρόκειται να καταστεί απαραίτητος νομικός βοηθός και αρχείο γνώσεων για νομικούς που εργοδοτούνται από επιχειρήσεις και δικηγορικά γραφεία τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Μέσω της αρχικής διάθεσης του Neolaw.ai, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν, είτε μέσω κινητής ή επιτραπέζιας συσκευής, πρόσβαση στα ακόλουθα:

Legal Brain, το οποίο  είναι ένας «ψηφιακός δικηγόρος», με ευρεία γνώση της Κυπριακής νομοθεσίας που θα παραπέμπει σε σχετικές αποφάσεις για κάθε θέμα.

Informational Services, οι οποίες, επί του παρόντος θα καλύπτουν θέματα GDPR, Μόνιμης Διαμονής, Εμπορικών Σημάτων και Πνευματικής Ιδιοκτησίας, και στη συνέχεια, θα επεκτείνονται ώστε να συμπεριλάβουν σειρά θεμάτων αναφορικά με την "εγκατάσταση στην Κύπρο" καθώς επίσης και πλήρη στοιχεία σχετικά με την Κυπριακή Φορολογία.

Το Neolaw.ai έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ειδικών  πληροφορικής και από δικηγόρους του Γραφείου μας, με, τη χρησιμοποίηση  σύγχρονης τεχνολογίας και έχει σχεδιαστεί με τρόπο που παρέχει στους δικηγόρους τις πληροφορίες που χρειάζονται, σε μια μορφή που θα είναι πολύ χρήσιμη σ' αυτούς.

Δεν απαιτούνται ειδικές τεχνικές γνώσεις για τη χρήση της υπηρεσίας και η πρόσβαση σ' αυτήν γίνεται μέσω ενός ai chatbot, που χρησιμοποιεί επεξεργασία φυσικής γλώσσας. Αυτό, επιτρέπει στο σύστημα να απαντά στην ερώτηση του χρήστη και όχι απλώς να τον παραπέμπει σε μια προκαθορισμένη λίστα.

Πιστεύουμε ότι το μέλλον των δικηγορικών εταιρειών, θα είναι συνυφασμένο με τη χρήση των καλύτερων σύγχρονων τεχνολογιών και επομένως την αύξηση της αποτελεσματικότητας των δικηγόρων, με σκοπό την εξάλειψη  των χρονοβόρων διαδικασιών και την επέκταση του ορίζοντα των γνώσεων προς όφελος των πελατών τους. Το Neolaw.ai είναι η συμβολή μας σε αυτή την εξέλιξη. Ως εκ τούτου, επιλέξαμε να το προσφέρουμε δωρεάν, για μια δοκιμαστική περίοδο ενός μηνός, για όλους τους νομικούς που θα ήθελαν να το δοκιμάσουν.

Χωρίς αμφιβολία, οι ατυχείς συνθήκες του περασμένου έτους, έχουν αναδείξει τη σημασία της τεχνολογίας στη ζωή μας. Το Neolaw.ai, μειώνει το κόστος και επεκτείνει  τον ορίζοντα των γνώσεων, προς όφελος τόσο των  δικηγόρων όσο και των πελατών, ανά πάσα στιγμή. Όντας αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο της εκ νέου εφαρμογής της τηλεργασίας, το εργαλείοαυτό, μπορεί να φέρει επαναστατικές αλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Neolaw.ai επικοινωνήστε μαζί μας, στο  registration@neolaw.ai  ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.neolaw.ai

Δειτε Επισης

Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)
Επαναρχίζουν οι εργασίες για το τερματικό στο Βασιλικό-Τι δηλώνει ο Παπαναστασίου και η ανακοίνωση της CPP
Ενισχύουν τον κοινωνικό διάλογο προς διασφάλιση της ομαλότητας και της σταθερότητας στα εργασιακά
Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)