Πλήρης εξαγορά της Diapo από την Foodlink Cyprus

Δελτίο Τύπου  03/08/2021 18:06
Πλήρης εξαγορά της Diapo από την Foodlink Cyprus

Πλήρης εξαγορά της Diapo από την Foodlink Cyprus

Δελτίο Τύπου  03/08/2021 18:06

Στην εξαγορά του υπόλοιπου 25% της κυπριακής DIAPO LTD από τον όμιλο Π.Μ. Τσεριώτης, προχώρησε η Foodlink Cyprus, την Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021. Με αυτή την κίνηση, η Foodlink Cyprus – που ανήκει στον ελληνικό όμιλο FDL – ολοκλήρωσε την πλήρη εξαγορά της Diapo (κατέχει το 100% πλέον), που είχε ξεκινήσει το 2018, με την απόκτηση τότε του 75%.

Η εταιρία DIAPO Ltd ιδρύθηκε το 2012 και παρέχει υπηρεσίες 3rd Party Logistics για να εξυπηρετεί εμπορικές εταιρείες, που επιλέγουν τη λύση Outsourcing στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Η Foodlink Cyprus ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής παγκύπρια.

Ανήκει στον Ελληνικό όμιλο FDL που παρέχει υπηρεσίες, που καλύπτουν το σύνολο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, και χαρακτηρίζονται από ευελιξία και τεχνογνωσία. Κύριος σκοπός του Ομίλου είναι να προβλέπει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας λύσεις που απαντούν σε αυτές. Παρέχει εξειδικευμένες λύσεις, συνδυάζοντας ιδανικά τους ανθρώπους, τα συστήματα, τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες του. Βασικές υπηρεσίες του ομίλου είναι : Αποθήκευση & Μεταφορά, Sales Logistics, E-shop Logistics & Logistics Intelligent.

Η μητρική εταιρεία του Ομίλου, FOODLINK Α.Ε, η μόνη εταιρεία του κλάδου εισηγμένη στο Χρηματιστήριο ΕΝ.Α. Αθηνών, ιδρύθηκε το 1997 και είναι σήμερα μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στο κλάδο των Logistics.

Στόχος της συγχώνευσης αυτής, είναι η διεύρυνση του πελατολογίου, καθώς και η μεγαλύτερη και εντονότερη διεισδυτικότητα του ομίλου FDL στην αγορά της Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας