Ενημερωθείτε για τα νέα σεμινάρια της Infocredit Professional Education (IPE)

  02/08/2021 12:48
Ενημερωθείτε για τα νέα σεμινάρια της Infocredit Professional Education (IPE)

Ενημερωθείτε για τα νέα σεμινάρια της Infocredit Professional Education (IPE)

  02/08/2021 12:48

Η Infocredit Professional Education (IPE), το γνωστό κυπριακό εκπαιδευτικό κέντρο που προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης, παρουσιάζει στην κυπριακή αγορά τα νέα της διαδικτυακά σεμινάρια.

Διαχρονικός στόχος του εκπαιδευτικού κέντρου είναι η στήριξη των επαγγελματιών του Χρηματοοικονομικού, Λογιστικού, Φορολογικού και Διοικητικού τομέα με την παροχή συνεχής γνώσης και ενημέρωσης. Η ΙΡΕ φροντίζει να είναι πάντα ενημερωμένη για να προσφέρει την καλύτερη ανταπόκριση στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της κυπριακής και ξένης αγοράς, συμβάλλοντας στην επαγγελματική εκπαίδευση των επαγγελματιών και στηρίζοντας τις επιχειρήσεις παρέχοντας εξειδικευμένη γνώση μέσω παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτών.

Ως επί το πλείστο, τα σεμινάρια που παρέχονται είναι επιχορηγημένα από την ΑΝΑΔ, ενώ παράλληλα προσφέρονται ειδικά εταιρικά πακέτα για την διευκόλυνση των εταιριών στην προσπάθεια κατάρτισης των υπαλλήλων τους, αλλά και των επαγγελματιών στην απόκτηση των απαραίτητων Επαγγελματικών Μονάδων πιστοποίησης (CPD).

Πιο κάτω η λίστα των σεμιναρίων:

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα σεμινάρια και διεκδικήστε 20% early bird discount χρησιμοποιώντας τον κωδικό: SummerEarlyBird.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ipe.com.cy , ή στο τηλ. 22398242 (κα Εύη Σταύρου), ή ηλεκτρονικά στο info@ipe.com.cy.

Η Infocredit Professional Education (IPE) είναι εγκεκριμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την ΑνΑΔ και αποτελεί μέρος του κορυφαίου παρόχου διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών Infocredit Group.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας