Η OMEGA Πάει για το Χρυσό με ένα νέο Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020

  23/07/2021 13:27
Η OMEGA Πάει για το Χρυσό με ένα νέο Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020

Η OMEGA Πάει για το Χρυσό με ένα νέο Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020

  23/07/2021 13:27

Γνωστό ως το υψηλότερο βραβείο των Ολυμπιακών Αγώνων, το χρυσό μετάλλιο αποτελεί το υψηλότερο επίτευγμα στην καριέρα ενός αθλητή. Ως φόρο τιμής σε μια τέτοια θρυλική διάκριση, η Ελβετική Ωρολογοποιός Εταιρία OMEGA δημιούργησε δύο μοναδικά κομμάτια, καθένα αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020 και τα έφτιαξε εξ’ ολοκλήρου από κίτρινο χρυσό 18K.

Η OMEGA είναι ο Επίσημος Χρονομέτρης των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1932 και συνεχίζει αυτόν το ρόλο για 29η φορά φέτος στην Ιαπωνία. Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει πέρα από κάθε αμφιβολία, τα πάντα όσον αφορά στην ακρίβεια, την υπεροχή και τη δέσμευση που χρειάζεται για να βρίσκεσαι στην κορυφή του βάθρου των Ολυμπιακών Αγώνων, αυτή είναι η OMEGA!

Τα νέα ρολόγια Seamaster Aqua Terra διατίθενται με κάσα στα 38 mm και τα 41 mm και ξεχωρίζουν και τα δύο για τις εκτυφλωτικές χρυσές τους κάσες. Όπως πάντα η OMEGA χρησιμοποίησε χρυσό 18K καθώς στη ωρολογοποιία θεωρείται το ανώτερο υλικό για ρολόγια και κοσμήματα χάριν στην κορυφαία ισορροπία που εξασφαλίζει σε επίπεδο καθαρότητας υλικού και χρησιμότητας.

Παρουσιάζονται με μπλε, δερμάτινα λουράκια και τα δύο μοντέλα ξεχωρίζουν για τα γυαλισμένα μπλε κεραμικά καντράν τους, που με χάραξη laser έχουν σχέδια εμπνευσμένα από το έμβλημα των Ολυμπιακών Αγώνων Tokyo 2020. Ολόκληρο το έμβλημα υπάρχει στην πίσω όψη της κάσας ενώ και τα δύο μοντέλα κινούνται με το μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer που εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, ακρίβειας και αντίστασης στα μαγνητικά πεδία με την ανώτερη πιστοποίηση της Ελβετικής Ωρολογοποιίας.​

Όπως αρμόζει, ένας από τους πρώτους που θα φορέσουν το νέο Aqua Terra είναι ο Michael Phelps – ο πιο επιφανής Ολυμπιονίκης στην ιστορία με 28 Ολυμπιακά Μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων 23 χρυσών. Ο Michael είναι μέλος της οικογένειας της OMEGA από το 2004, κι ανέκαθεν γνώριζε τη σημασία του χρόνου για έναν αθλητή.

Ο ίδιος λέει, “Είτε είσαι Ολυμπιονίκης είτε προσπαθείς να γίνεις, πρόκειται για κάτι που πρέπει να σε απασχολεί 24 ώρες το 24-ωρο. Δεν σταματά ποτέ” Και γνωρίζοντας ακριβώς τι χρειάζεται για να κατακτήσει κανείς το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο, λέει, “Για να είσαι πραγματικά προετοιμασμένος για μια Ολυμπιάδα, πρέπει να δουλέψεις. Πρέπει κυριολεκτικά να διανύσεις αυτή τη διαδρομή που είναι από μόνη της ένας αγώνας. Σε αυτό το ταξίδι εγώ πήγα πέντε φορές και ποτέ δεν ήταν εύκολο αλλά είχα την αυτοπεποίθηση ότι η δουλειά που είχα κάνει θα μου έφερνε τα αποτελέσματα που άξιζα”

Τα νέα Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 Gold Editions έρχονται με την 5-ετή πλήρη εγγύηση της OMEGA και παρουσιάζονται μέσα σε ένα ιδιαίτερο κουτί.

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ: 22897361

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας