Η Infocredit Group στηρίζει το πρόγραμμα πρόληψης πυρκαγιών

H εταιρεία Infocredit Group ενώνει δυνάμεις με τον οργανισμό Reaction και SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, σε μια σημαντική κοινωνική συμμαχία για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών   μέσω του Προγράμματος Πρόληψης και Αντιμετώπισης Πυρκαγιών 2021-2022 «Είναι στο χέρι μας να μην ξανασυμβεί».

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός REACTION και το Δίκτυο επιχειρήσεων και οργανώσεων Support CY προέβησαν σε προληπτικές ενέργειες και δράσεις για αντικατάσταση του εξοπλισμού του Κέντρου Καταστροφών του Οργανισμού που έχει υποστεί μεγάλες φθορές από τις τελευταίες πυρκαγιές. Μέσα από το Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Πυρκαγιών 2021-2022 «Είναι στο χέρι μας να μην ξανασυμβεί» οι  οργανισμοί προσδοκούν στην άμεση αναδιοργάνωση και ανασύνταξη εξοπλισμού και δυνάμεων για το Κέντρο Καταστροφών για την μέγιστη ετοιμότητα σε μελλοντική καταστροφή ή/και κρίση.

Στο κάλεσμα τους, η εταιρεία Infocredit Group ανταποκρίθηκε άμεσα  ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή. Χωρίς καθυστέρηση έχει προχωρήσει η αγορά συγκεκριμένου εξοπλισμού που αναμένεται να αξιοποιηθεί σε περιπτώσεις αντιμετώπισης αγροτικών και δασικών πυρκαγιών και σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών ενώ παράλληλα θα δοθεί σε οργανωμένα σύνολα και αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης για ενίσχυση των προληπτικών δράσεων και προγραμμάτων τους.

H στήριξη της κοινωνίας και των οργανισμών που προσθέτουν αξία σε τέτοιες σημαντικές προσπάθειες αποτελούν νευραλγικό κομμάτι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Infocredit Group. Περισσότερα νέα για τις δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης της Infocredit Group κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Βραβείο στο City of Dreams Mediterranean στην κατηγορία «Τουρισμός-Ξενοδοχεία-Αναψυχή-Εστίαση»