Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Καλοκαιρινός διαγωνισμός για τους κατόχους καρτών της Ελληνικής Τράπεζας

Πλούσια δώρα, μέσω δύο καλοκαιρινών διαγωνισμών καρτών, μπορούν να διεκδικήσουν οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα, κάνοντας αγορές με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας από 15/07/21 - 31/08/21,  100 τυχεροί διεκδικούν από €500 ο κάθε ένας. Επιπρόσθετα, ψωνίζοντας σε επιχειρήσεις που συµµετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε οι κάτοχοι καρτών εξασφαλίζουν δεκαπλάσιες (x10) συµµετοχές στην κλήρωση.

Επιπλέον, οι πελάτες που θα κατεβάσουν την εφαρμογή Mple Rewards στο κινητό τους, κάνουν εγγραφή και αγορά σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Μπλε, μπαίνουν αυτόματα σε μια ξεχωριστή κλήρωση όπου ένας (1) τυχερός θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των €10.000. Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό βρίσκονται στη σελίδα της Ελληνικής Τράπεζας στο www.hellenicbank.com/summer.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε αποτελεί μια ακόμη καινοτόμα ενέργεια της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία εστιάζει τις προσπάθειες της στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της, συνεχίζοντας παράλληλα να επενδύει στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της.

Στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε, συμμετέχουν περισσότερες από 60 επιχειρήσεις, ανάμεσα στις οποίες υπεραγορές, πρατήρια βενζίνης, DIY, εστιατόρια, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και εμπορικά καταστήματα, σε πάνω από 300 σημεία πώλησης. Όλες οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Μπλε είναι διαθέσιμες στο Mple Rewards app και στον σύνδεσμο www.hellenicbank.com/mple.

Ενδεικτικά, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Μπλε συνεργάζονται με την Ελληνική Τράπεζα μεγάλες εταιρείες όπως τα καταστήματα Σκλαβενίτης, τα καταστήματα STEPHANIS, τα Beauty Line, τα Superhome Centre, το Leroy Merlin, τα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni, οι αλυσίδες αρτοποιείων Σίγμα, Vienna και Σίφουνας και πολλές άλλες εταιρείες του λιανικού εμπορίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Μπλε, το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης στην Κύπρο που προσφέρει επιστροφές χρημάτων και όχι βαθμών, έχουν όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της Ελληνικής Τράπεζας.

Η εφαρμογή Mple Rewards είναι διαθέσιμη σε Google Play και App Store.

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»