ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση για την επιχείρησή σου

Τα τελευταία χρόνια ο τρόπος προβολής και διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών έχει αλλάξει ριζικά. Η προώθηση ακολουθεί φυσικά το ρεύμα της εποχής και πλέον εκτός από τα κλασικά μέσα ενημέρωσης, όπως η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, οι πινακίδες και τα έντυπα μέσα, ένα μεγάλο μερίδιο από το προϋπολογισμό καταναλώνεται και στο διαδίκτυο, αυτό που ονομάζεται digital advertising.

Οι διαφημίσεις μέσω google και μέσω κοινωνικών δικτύων -η λεγόμενη στοχευμένη διαφήμιση- “διαβάζει” τις επιθυμίες και τα θέλω των καταναλωτών και στοχεύει στην εξεύρεση λύσεων και ευκολιών. Αυτή η διευκόλυνση για τον καταναλωτή, δηλαδή να βρίσκει άμεσα αυτό που θέλει με τη βοήθεια των μηχανισμών αναζήτησης, απλοποιεί την εύρεση και συχνά του υπενθυμίζει τι θέλει ή τι χρειάζεται.

Η διαφήμιση είναι πολύ σημαντική για την κάθε επιχείρηση -όσο μικρή κι αν είναι- που θέλει να διατηρήσει ένα αξιόλογο πελατολόγιο και γιατί όχι να το αυξήσει. Αν όμως γίνει με λάθος τρόπο, θα κοστίσει πολλά και φυσικά δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια χρημάτων χωρίς να επιτευχθεί ο στόχος της, δηλαδή να προσελκύσει το κοινό που θα ανεβάσει τις πωλήσεις της.

Γι’ αυτό πρέπει η προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών να είναι στοχευμένη και να γίνεται όχι σε καταναλωτές που δεν ενδιαφέρονται και θα προσπεράσουν αλλά σε δυνητικούς πελάτες, οι οποίοι θα γίνουν πιστό και τακτικό καταναλωτικό κοινό.

Η Buyway365 έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στην επιχείρησή σου αυτή την πολυπόθητη στοχευμένη διαφήμιση σε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό, αυξάνοντας τις πωλήσεις και αναδεικνύοντάς την καθημερινά, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Πώς;

1. Παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να δημιουργείς στοχευμένες διαφημιστικές εκστρατείες που προωθούν την επιχείρησή σου.

2. Προβάλλοντας την επιχείρησή σου μέσω των στρατηγικών συνεργατών της και των δικών της διαφημιστικών εκστρατειών.

3. Μέσα από την ιστοσελίδα της Buyway365 και μέσα από τα δικά της κοινωνικά δίκτυα

4. Παρέχοντας την δυνατότητα αποστολής ειδοποιήσεων ειδικών προσφορών σε στοχευμένο κοινό, το οποίο έχει δηλώσει ενδιαφέρον στον τομέα που ειδικεύεται η επιχείρησή σου.

5. Δημιουργώντας προσφορές αντίστροφης μέτρησης, υποκινόντας το ενδιαφέρον των καταναλωτών να πραγματοποιήσουν το συντομότερο μια αγορά, η οποία έχει περιορισμένη ισχύ.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα που θα έχουν τα προϊόντα ή υπηρεσίες της επιχείρησής σου, είναι η εμφάνισή τους στα highlights της ημέρας στην εφαρμογή της Buyway365.

 

Τουρισμός: ένα μεγάλο αγοραστικό κοινό

Μπορεί η φετινή χρονιά να μην είναι όπως την φανταζόμασταν από πλευράς τουρισμού όμως η Buyway365 έχει φροντίσει ώστε η εφαρμογή της να προωθείται και στους τουρίστες που επισκέπτονται την Κύπρο. Με αυτό το τρόπο η επιχείρησή σου αποκτά πρόσβαση σε ένα τεράστιο αριθμό νέων καταναλωτών. Να σημειώσουμε ότι η Buyway365 προσφέρει στους τουρίστες τη δυνατότητα επιστροφής Φ.Π.Α. ώστε να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να χρησιμοποιήσουν τις επιχειρήσεις της Buyway365 για τις αγορές.

Όλα τα πιο πάνω, υπό κανονικές συνθήκες προβολής, θα κόστιζαν πολύ στην επιχείρησή σου και αν δεν γινόταν σωστά, ίσως να μην είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με συνέπεια την απώλεια χρημάτων και τη μη αύξηση του καταναλωτικού κοινού. Όμως, με την εγγραφή της επιχείρησής σου στην Buyway365, όλα αυτά γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Μεθοδικά και στοχευμένα η Buyway365 σε βοηθάει να προβληθείς σε μεγαλύτερο κοινό, να αυξήσεις τα κέρδη σου και να αποκτήσεις πιστούς καταναλωτές.

 

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το πώς η επιχείρησή σου μπορεί να αξιοποιήσει όλα αυτά εδώ.

 

Δειτε Επισης

Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»