Πρόταση ΚΕΒΕ για κινητές μονάδες εμβολιασμού στις βιομηχανικές ζώνες και περιοχές

Την πιθανότητα να αποστείλει κινητές μονάδες εμβολιασμού στις βιομηχανικές ζώνες και περιοχές εξετάζει το Υπουργείο Υγείας έπειτα από εισήγηση του ΚΕΒΕ, σε μια προσπάθεια να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων ώστε να ενταχθούν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα για  αντιμετώπιση του COVID-19. 

Για το περί τούτου ενδεχόμενο ενημερώνει με επιστολή του, υπό τον τίτλο Αποστολή Κινητών Εμβολιαστικών Μονάδων στις Βιομηχανικές Περιοχές & Ζώνες, τα μέλη του το ΚΕΒΕ.

Στην ενημερωτική επιστολή, αναφέρονται τα πιο κάτω: 

Αγαπητά Μέλη,

Το Υπουργείο Υγείας μετά από εισήγηση του ΚΕΒΕ, στην προσπάθεια να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι των  επιχειρήσεων ώστε να ενταχθούν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα για  αντιμετώπιση του COVID-19, διερευνά την πιθανότητα να αποστείλει κινητές μονάδες εμβολιασμού στις Βιομηχανικές Ζώνες και Περιοχές.  Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία για τη μετακίνηση  στα  υφιστάμενα εμβολιαστικά κέντρα και δεν θα χρειάζεται η διευθέτηση ραντεβού μέσα από την πύλη εμβολιασμού.  

Παρακαλείστε όπως υποβάλετε το ενδιαφέρον σας μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 δηλώνοντας τον αριθμό ατόμων του προσωπικού της επιχειρήσεις σας που ενδιαφέρεται να εμβολιαστεί στην οικεία βιομηχανική ζώνη/περιοχή συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα πατώντας εδώ.  Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις παρακαλώ επικοινωνείτε με τον αριθμό 22-889705 κ. Κύπρο Αντωνίου, Λειτουργό ΚΕΒΕ.

Λόγω της ευαισθησίας των εμβολίων παρακαλούμε να είστε όσο πιο ακριβείς γίνεται με τη δήλωση του αριθμού των ατόμων γιατί όσα εμβόλια δεν χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να καταστραφούν.  Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ατόμων που μπορούν ή δηλώσουν να εμβολιαστούν.  Επίσης, η ρύθμιση αυτή αφορά τον πρώτο εμβολιασμό μόνο.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett