Πρόταση ΚΕΒΕ για κινητές μονάδες εμβολιασμού στις βιομηχανικές ζώνες και περιοχές

InBusinessNews  14/07/2021 14:09
Πρόταση ΚΕΒΕ για κινητές μονάδες εμβολιασμού στις βιομηχανικές ζώνες και περιοχές

Πρόταση ΚΕΒΕ για κινητές μονάδες εμβολιασμού στις βιομηχανικές ζώνες και περιοχές

InBusinessNews  14/07/2021 14:09

Την πιθανότητα να αποστείλει κινητές μονάδες εμβολιασμού στις βιομηχανικές ζώνες και περιοχές εξετάζει το Υπουργείο Υγείας έπειτα από εισήγηση του ΚΕΒΕ, σε μια προσπάθεια να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων ώστε να ενταχθούν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα για  αντιμετώπιση του COVID-19. 

Για το περί τούτου ενδεχόμενο ενημερώνει με επιστολή του, υπό τον τίτλο Αποστολή Κινητών Εμβολιαστικών Μονάδων στις Βιομηχανικές Περιοχές & Ζώνες, τα μέλη του το ΚΕΒΕ.

Στην ενημερωτική επιστολή, αναφέρονται τα πιο κάτω: 

Αγαπητά Μέλη,

Το Υπουργείο Υγείας μετά από εισήγηση του ΚΕΒΕ, στην προσπάθεια να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι των  επιχειρήσεων ώστε να ενταχθούν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα για  αντιμετώπιση του COVID-19, διερευνά την πιθανότητα να αποστείλει κινητές μονάδες εμβολιασμού στις Βιομηχανικές Ζώνες και Περιοχές.  Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία για τη μετακίνηση  στα  υφιστάμενα εμβολιαστικά κέντρα και δεν θα χρειάζεται η διευθέτηση ραντεβού μέσα από την πύλη εμβολιασμού.  

Παρακαλείστε όπως υποβάλετε το ενδιαφέρον σας μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 δηλώνοντας τον αριθμό ατόμων του προσωπικού της επιχειρήσεις σας που ενδιαφέρεται να εμβολιαστεί στην οικεία βιομηχανική ζώνη/περιοχή συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα πατώντας εδώ.  Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις παρακαλώ επικοινωνείτε με τον αριθμό 22-889705 κ. Κύπρο Αντωνίου, Λειτουργό ΚΕΒΕ.

Λόγω της ευαισθησίας των εμβολίων παρακαλούμε να είστε όσο πιο ακριβείς γίνεται με τη δήλωση του αριθμού των ατόμων γιατί όσα εμβόλια δεν χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να καταστραφούν.  Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ατόμων που μπορούν ή δηλώσουν να εμβολιαστούν.  Επίσης, η ρύθμιση αυτή αφορά τον πρώτο εμβολιασμό μόνο.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας