Σήμερα το διαδικτυακό συνέδριο για τα 25χρoνα της EKK

Με διαδικτυακό συνέδριο που πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη, 14 Ιουλίου, επέλεξε να γιορτάσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου την ευκαιρία συμπλήρωσης 25 χρόνων από την λειτουργίας της.

Στο διαδικτυακό συνέδριο υπό τον τίτλο «CySEC 25 Years: The Past, Present and Future of Financial Development and Innovation» σημαίνοντες προσωπικότητες από Κύπρο και εξωτερικό θα αναφερθούν στην μετεξέλιξη και την ανάπτυξη του τομέα των επενδυτικών υπηρεσιών στην Κύπρο, καθώς επίσης και στις προοπτικές του μέλλοντος.

Η Πρόεδρος της ΕΚΚ, Δήμητρα Καλογήρου, θα αναφερθεί στους σημαντικότερους σταθμούς αυτών των 25 χρόνων, που καθόρισαν την εξέλιξη της ΕΚΚ και στα  μελλοντικά σχέδια του οργανισμού ως Εποπτική Αρχή.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν η Ευρωπαία Επίτροπος Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και Ένωσης Κεφαλαιαγορών, Μέιριντ Μακγκίνες, και ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με συντονιστή τον Αντιπρόεδρο της ΕΚΚ, Δρ. Γιώργο Θεοχαρίδη, με αντικείμενο την χρηματοοικονομική τεχνολογία, την συμμόρφωση και τις εναλλακτικές επενδύσεις.   Στη συζήτηση συμμετέχουν οι Μαρίνος Χριστοδουλίδης, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, Αλέξανδρος Κλάππας, Μέλος του ΔΣ CFA Society Cyprus, Χριστόφορος Κουτουρούσιης, Πρόεδρος του Cyprus Fiduciary Association (CyFA), Σταύρος Λεπτός,  Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημόσιων Εταιρειών Κύπρου (ΣΥΔΕΚ), Δημήτρης Ταξιτάρης, Διευθυντής του ACIIF (Association of Cyprus International Investment Firms) και Ανδρέας Γιασεμίδης, Πρόεδρος του CIFA.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του συνεδρίου, πατήστε εδώ.

Για εγγραφή, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

 

Δειτε Επισης

Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα των brand με το Μάρκετινγκ Επιρροής
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή