Νέο Διοικητικό Συμβούλιο CSR Cyprus

To CSR Cyprus («Κυπριακό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη») πραγματοποίησε την Πέμπτη, 24/06/2021, στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα την 5η Ετήσια Γενική και Εκλογική του Συνέλευση.

Στο Καταστατικό Μέρος της Γενικής Συνέλευσης και αφού παρουσιάστηκαν από τον απερχόμενο Πρόεδρο Δρ. Αλέξανδρο Αντωναρά το έργο και οι στόχοι του Δικτύου και από τον απερχόμενο Ταμία Ανδρέα Χατζηπαναγή οι Οικονομικές Καταστάσεις του περασμένου έτους, έλαβε χώρα η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καταρτίστηκε σε Σώμα την Τετάρτη, 07/07/2021, ύστερα από συνεδρία που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΕΒ στη Λευκωσία, με την ακόλουθη σύσταση:

Πρόεδρος: Έλλη Ιωαννίδου, Τράπεζα Κύπρου

Αντιπρόεδρος: Σοφούλης Νικολάου, LGS Handling

Ταμίας: Πανίκος Τσολιάς, Hermes Airports

Γραμματέας: Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Pari-tech (CY)

Μέλη:                           Μαρίνος Βουκής, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ)

                                    Μαρία Μαυρίδου, Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ   

                                    Έλενα Νικολάου, Remedica Ltd

                                    Ιωάννα Παναγιώτου, Cyprus International Institute of Management (CIIM)

                                    Σωτηρούλα Σωτηρίου, Charalambides Christis Ltd

 

Το CSR Cyprus ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2016 με τη μορφή Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου και αποτελεί το εθνικό Eπιχειρηματικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Κύπρο.

Εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος Έλλη Ιωαννίδου δήλωσε πως «η Βιώσιμη Ανάπτυξη αφορά κάθε επιχείρηση, αλλά και κάθε πολίτη της κοινωνίας μας και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα εργαστούμε με ζήλο και υπευθυνότητα για την προώθηση, ανάπτυξη και εφαρμογή, καθώς και την προβολή της, ανάμεσα στον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία στην οποία λειτουργούμε».

Δειτε Επισης

Abdulla bin Touq Al Marri: Το οικονομικό μοντέλο των ΗΑΕ και η ισχυρή δυναμική για συνεργασία με την Κύπρο
Διαγωνισμός για εγκατάσταση οδικού φωτισμού σε Λύμπια, Ζύγι, Καλαβασό-Χοιροκοιτία και περιοχή ΓΣΠ
Ηγεσία με πυξίδα την ακεραιότητα και τη στρατηγική
Διαγωνισμός για την «επίπλωση» του νέου Κτηματολογίου στην Αγλαντζιά-Πότε αναμένεται να παραδοθεί (pics)
Πετάνε τα μετρητά οι Κύπριοι... Οι συναλλαγές, η αξία και οι δημοφιλέστερες υπηρεσίες για πληρωμές με κάρτα (γραφήματα)
Οι μεγαλομέτοχοι 30+ εταιρειών της Κύπρου-Οι διαφοροποιήσεις στα μετοχικά κεφάλαια των εισηγμένων
Cyta: Μέτρα στήριξης για κατοίκους και επιχειρήσεις στις πληγείσες κοινότητες από την πυρκαγιά
Πρόσκληση προς έφηβες στην Κύπρο-Πάρε μέρος δωρεάν στο FEM Online Program και ανακάλυψε τη δύναμή σου ως ηγέτιδα
Τρ. Κύπρου: Άμεση κινητοποίηση και ουσιαστική συνδρομή στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς-Το SupportCY κοντά στις πληγείσες περιοχές
Ενισχύει τη θέση της στον ασφαλιστικό τομέα η Τρ. Κύπρου-Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου)