Η ΚΕΑΝ προσφέρει μία υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΚΕΑΝ παραχωρεί σε ένα μαθητή μία πλήρη υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc Digital Marketing» αξίας €7500, σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing (CIM) και το University of West London.  Η εν λόγω υποτροφία έχει καθιερωθεί εις μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ, Διευθύντριας Μάρκετινγκ και μέλος του Δ.Σ. της KEAN, διακεκριμένης επαγγελματία και έγκριτου μέλους της κυπριακής κοινωνίας.  

Η υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου» έχει ήδη καταστεί πλέον ως θεσμός στα κυπριακά εκπαιδευτικά δρώμενα και στηρίζει τις προσπάθειες της νεολαίας που φιλοδοξεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να διαπρέψει στο χώρο του μάρκετινγκ. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία αυτή εμπίπτει  στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει ο Όμιλος, που έχει ως στόχο στην ανάπτυξη της κυπριακή κοινωνίας και τη συμπαράσταση στις ανάγκες των πολιτών της. 

Η κα. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά: «Θεωρούμε ακράδαντα πολύ σημαντική τη στήριξη που προσφέρει κάθε χρόνο η ΚΕΑΝ σε ένα μαθητή της CIM.  Και αυτό επειδή θέλουμε να δώσουμε κίνητρο και αξία στην προσπάθεια των νεαρών για επίτευξη ψηλότερων ακαδημαϊκών και ερευνητικών επιδόσεων.  Το πνεύμα της συνεισφοράς και αλληλεγγύης δεν θα χαθεί ποτέ από την κουλτούρα της εταιρείας μας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα παιδιά αυτού του τόπου που είναι γεμάτα όνειρα και φιλοδοξίες.»

 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»