Η Emirates προσφέρει ένα καλοκαίρι γεμάτο ζωντανά αθλητικά αγωνίσματα

  06/07/2021 11:10
Η Emirates προσφέρει ένα καλοκαίρι γεμάτο ζωντανά αθλητικά αγωνίσματα

Η Emirates προσφέρει ένα καλοκαίρι γεμάτο ζωντανά αθλητικά αγωνίσματα

  06/07/2021 11:10

Οι λάτρεις των σπορ δεν θα χάνουν ούτε στιγμή από τα ματς τους όταν πετούν με την Emirates αυτό το καλοκαίρι, είτε ακολουθούν τους επαναπρογραμματισμένους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, το UEFA Euro 2020 ή άλλα κορυφαία αθλήματα και πρωταθλήματα όπως το Wimbledon 2021, το British Open, τους Τελικούς του NBA, την περιοδεία PGA, το MotoGP και άλλα.

Τα κανάλια Sport 24 και Sport 24 Extra στο Emirates ice TV Live, θα παρουσιάζουν παιχνίδια του UEFA Euro 2020, συμπεριλαμβανομένου του τελικού στις 11 Ιουλίου. Η ζωντανή τηλεόραση θα εμφανίσει επίσης τους επαναπρογραμματισμένους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 στις 23 Ιουλίου στο Τόκιο, με αναμενόμενη συμμετοχή περισσότερων από 10.000 αθλητών που εκπροσωπούν 200 έθνη από όλο τον κόσμο.

Η Emirates έχει επενδύσει στη συνεχή ενημέρωση του περιεχομένου της πτήσης κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, προσθέτοντας περίπου 100 ταινίες κάθε μήνα στην εκτεταμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου στο ice, καθώς και συναρπαστικό και αποκλειστικό τηλεοπτικό περιεχόμενο, όπως δημοφιλείς εκπομπές HBO όπως το Undoing, I Know This Much is True και Betty.

Άλλες επιλογές του προγράμματος ice της Emirates για το καλοκαίρι περιλαμβάνουν:

  • Πάνω από 20 νικητές και υποψήφιοι από τα φετινά βραβεία ταινιών συμπεριλαμβανομένων: NomadlandThe FatherSoulPromising Young Woman, και πολλά άλλα.
  • Εξαιρετικά ντοκιμαντέρ όπως: Greta Thunberg: A year to change the worldWild Cats of IndiaLife in Ten Pictures, και το King Otto – ένα ντοκιμαντέρ για την νίκη της Ελλάδας στο UEFA Euro 2004.
  • Οι κορυφαίες επιλογές για τον Ιούλη στο ice έχουν κάτι για όλους: Raya and the Last DragonFrench ExitGodzilla vs KongMinari και The Courier
  • Τον Αύγουστο στο ice μπορείτε να δείτε: A Quiet Place Part II, Wrath of Man και Mortal Kombat

Οι πελάτες της Emirates σε όλες τις κατηγορίες ταξιδιών μπορούν να απολαύσουν έως και 4.500 κανάλια προγραμματισμού στο ice, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 1.000 καναλιών για λάτρεις ταινιών και 130 καναλιών για παιδιά.

Τα IMG Sport 24 και Sport 24 Extra είναι τα πρώτα και μοναδικά ζωντανά αθλητικά κανάλια στον κόσμο για την αεροπορική βιομηχανία και διατίθενται αποκλειστικά από την Panasonic Avionics. Τα κανάλια περιλαμβάνουν αποκλειστική κάλυψη κατά την πτήση των UEFA Champions League, Premier League, NFL, NBA, NHL, Tennis Grand Slams, Golf Majors και το Ryder Cup, το NRL και άλλα.

Το Sport 24 μεταδίδει 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, συνδέοντας τους επιβάτες με πάνω από 16 ώρες premium ζωντανό περιεχόμενο κάθε μέρα. Το Sport 24 Extra προσφέρει μια επιπλέον επιλογή από τα πιο premium σπορ, μεταδίδοντας επιπλέον 150 ζωντανές ώρες κάθε μήνα. Πάνω από 30 διαφορετικά παγκόσμια αθλητικά πρωταθλήματα, ομοσπονδίες και μοναδικά γεγονότα θα παρουσιαστούν το 2021, συμπεριλαμβανομένων των επαναπρογραμματισμένων Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, του UEFA EURO 2020 και του Ryder Cup. Τα προϊόντα ψυχαγωγίας και WiFi της Panasonic Avionics προσφέρονται στα Boeing 777 και A380s του στόλου της Emirates.

Μάθετε περισσότερα για τις επιλογές ice της Emirates εδώ.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας