Τρεις νέοι συνέταιροι στην EY Κύπρου

Έχοντας επιδείξει ισχυρή οικονομική απόδοση σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο σκηνικό, η ΕΥ Κύπρου, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για την οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, συνεχίζει να τοποθετεί τους ανθρώπους της στο κέντρο της εταιρικής της κουλτούρας. Αυτό επιτρέπει τη θετική αλλαγή και εξασφαλίζει βιώσιμη ανάπτυξη, ξεκλειδώνοντας μακροπρόθεσμη αξία για τον οργανισμό.

Η εταιρεία προσφέρει επαγγελματική ανάπτυξη και αναγνώριση στα στελέχη της και ενισχύει τις ομάδες της με νέα ταλέντα. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον διορισμό του Ανδρέα Αβραάμ σε Συνέταιρο, και των Αριστόδημου Γιάννακα και Χαράλαμπου Παλάοντα σε Associate Partners, οι οποίοι έχουν επιδείξει αριστεία και ηγεσία  στον τομέα της εξειδίκευσής τους. Αυτό έρχεται ως αναγνώριση της σκληρής δουλειάς, της υψηλής απόδοσης, της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και της συμβολής τους στις ομάδες τους. Οι νέοι Συνεταίροι ανέλαβαν επισήμως τα νέα τους καθήκοντα από την 1η Ιουλίου 2021.

Ανδρέας Αβραάμ, Υπηρεσίες Διασφάλισης
 

Ο Ανδρέας Αβραάμ είναι κάτοχος πτυχίου Accounting & Finance από το London School of Economics του Ηνωμένου Βασιλείου και του επαγγελματικού τίτλου FCA από το ICAEW. Είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, όπου διετέλεσε για χρόνια μέλος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής. Κατά τη διάρκεια των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών του σπουδών, του απονεμήθηκαν διάφορα διεθνή βραβεία και διακρίσεις.

Ο Ανδρέας ξεκίνησε την καριέρα του τον Σεπτέμβριο του 2001 σε μια εταιρεία Big4 και εντάχθηκε στην EY Κύπρου τον Φεβρουάριο του 2018 ως Associate Partner στο τμήμα Υπηρεσιών Διασφάλισης, με έδρα την Λεμεσό. Έχει μεγάλη εργασιακή πείρα ως επικεφαλής πολυεθνικών ομάδων για την προσφορά υπηρεσιών διασφάλισης σε πελάτες που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρή φάσμα κλάδων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της παροχής υπηρεσιών και συνεργασίας με Διοικητικά Συμβούλια και Επιτροπές Ελέγχου εταιρειών δημοσίου συμφέροντος. Κατέχει εκτενή γνώση των Διεθνών Προτύπων Ελέγχου (ΔΠΕ), των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ) και των απαιτήσεων του περί Εταιρειών Νόμου της Κύπρου.

Αριστόδημος Γιάννακας, Υπηρεσίες Ειδικών Ερευνών & Εταιρικής Συμμόρφωσης (Forensic & Integrity Services)
 

 
Ο Αριστόδημος Γιάννακας είναι κάτοχος των πτυχίων BA (Hons) in Economics, Master of Business Administration, MSc in Internal Auditing and Management και PhD in Internal Auditing από το City University Business School του Λονδίνου. Είναι επίσης πιστοποιημένος εξεταστής απάτης (Certified Fraud Examiner). Είναι μέλος του Συμβουλίου του Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου από το 2009 ενώ τα τελευταία δύο χρόνια κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Συμβουλίου. Είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου του Cyprus Integrity Forum, ανεξάρτητο μέλος της Επιτροπής Οικονομικού Εγκλήματος και Δικανικής Λογιστικής του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), και μέλος του Association of Certified Fraud Examiners.

 

Ο Αριστόδημος διαθέτει εμπειρία πέραν των 20 ετών στην παροχή υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου, κανονιστικής συμμόρφωσης, διερεύνησης απάτης καθώς και άλλων συμβουλευτικών υπηρεσιών, σε εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Σήμερα είναι επικεφαλής του τμήματος Υπηρεσιών Ειδικών Ερευνών & Εταιρικής Συμμόρφωσης της EY Κύπρου.

Χαράλαμπος Παλάοντας, Υπηρεσίες Transfer Pricing
 

 
Ο Χαράλαμπος Παλάοντας διαθέτει εκτενή διεθνή επαγγελματική εμπειρία. Εντάχθηκε στην ομάδα της ΕΥ το 2008 ενώ σπούδαζε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ και από όπου αποφοίτησε το 2010. Έχει εργαστεί στους τομείς του ελέγχου, της φορολογίας και της τεκμηρίωσης ενδοομιλικών συναλλαγών στο Λονδίνο, στην Νέα Υόρκη, στην Αθήνα και στην Κύπρο. Διαθέτει εκτενή πείρα στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες σε θέματα φορολογίας και έχει εξειδικευτεί στην τεκμηρίωση ενδοομιλικών συναλλαγών. Είναι κάτοχος επαγγελματικού τίτλου Chartered Accountant του Ινστιτούτου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ICAS) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Ο Χαράλαμπος είναι σήμερα επικεφαλής του τμήματος υπηρεσιών Transfer Pricing της ΕΥ Κύπρου.

 

Στην EY, αναγνωρίζουμε τη σημασία της επιβράβευσης των εργαζομένων, ιδιαίτερα σε δύσκολους καιρούς. Το να έχουμε τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο των εργασιών μας και να διασφαλίζουμε την αναγνώριση των προσπαθειών τους, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου μας να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να λύσουν τα πιο σημαντικά τους προβλήματα και να συμβάλουμε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου. Πέραν από τους νέους Συνεταίρους, η EY Κύπρου έχει επίσης ανακοινώσει την προαγωγή 104 ατόμων από όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες. Είναι χάρη στην τολμηρή φιλοδοξία τους, τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους, που η εταιρεία μας κατάφερε να επιτύχει κορυφαία ανάπτυξη τα τελευταία πέντε χρόνια.

O Ronald Attard, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Κύπρου, δήλωσε: «Οι τρεις νέοι συνεταίροι μας είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, οι οποίοι συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθεια της εταιρείας μας να προσφέρει μακροπρόθεσμη αξία στους πελάτες μας. Εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας της ΕΥ, θα ήθελα να τους συγχαρώ για αυτή την άξια αναγνώριση και να τους ευχηθώ επιτυχία στον νέο τους ρόλο. Οι προαγωγές αυτές, αντικατοπτρίζουν τη συνεχή ανάπτυξη της EY στην Κύπρο και τη συνεχιζόμενη επένδυση μας στην επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων μας. Παρόλες τις πρωτοφανείς συνθήκες και προκλήσεις της προηγούμενης χρονιάς, οι ομάδες μας συνέχισαν να εργάζονται ακούραστα και να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, προσφέροντας λύσεις στα πιο ζωτικά τους προβλήματα.»

Δειτε Επισης

TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής