Τιμητικό Βραβείο Εditor’s Choice Award στην Ιωάννα Φιάκκου (Βίντεο)

Τα IN Business Awards, ο θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει εταιρείες, εταιρικές πρακτικές, υπηρεσίες, μάνατζερς και επιχειρηματίες που με την επιχειρηματική τους δράση και προσφορά αφήνουν το αποτύπωμά τους στο ευ επιχειρείν, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Aπονεμήθηκαν εννέα βραβεία για αντίστοιχο αριθμό κατηγοριών καθώς και τέσσερα τιμητικά βραβεία, ως εξής: Lifetime Achievement Award, BMW Excellence Κύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό, Εditors Choice Award και ΚΕΒΕ Βusiness Leader Award.

Η συντακτική ομάδα του περιοδικού ΙΝ Business, αποτελούμενη από επαγγελματίες που μέσα από το έργο τους αναδεικνύουν τους ανθρώπους, τις καλές πρακτικές και τα επιτεύγματα του επιχειρηματικού κόσμου, αποφασίζει για το Βραβείο Editor΄s Choice.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Ιωάννα Φιάκκου, πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων.  

Η Ιωάννα Φιάκκου είναι η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων από τον Σεπτέμβριο του 2015. Kατάγεται από την Αθηένου και είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πριν τον διορισμό της στη θέση της Προέδρου της Αρχής, είχε εκτεταμένη πείρα στον ελεγκτικό και λογιστικό τομέα.

Με την ανάληψη των καθηκόντων της, έθεσε ως προτεραιότητα την προαγωγή των βέλτιστων πρακτικών του τομέα, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Υπό την καθοδήγηση της υιοθετήθηκαν αυστηρές προϋποθέσεις αδειοδότησης, καθιερώθηκε τμήμα εποπτείας και εκδόθηκαν οι πρώτες άδειες παροχής διαδικτυακού στοιχήματος. Επιπλέον, η κ. Φιάκκου προχώρησε με την αναβάθμιση και αναδιάρθρωση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, επενδύοντας σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό. Παράλληλα, εξίσου σημαντική είναι η έμφαση που έδωσε στην κοινωνική επίδραση του τομέα, καθώς εισήγαγε μέτρα για την ασφαλή συμμετοχή στην στοιχηματική δραστηριότητα, ενώ με δική της πρωτοβουλία συστήθηκε για πρώτη φορά στο ευρύτερο κοινό η φιλοσοφία του υπεύθυνου/ασφαλούς παιχνιδιού. Στόχο της κ. Φιάκκου αποτελεί η περαιτέρω ρύθμιση και φιλελευθεροποίηση της αγοράς, καθώς και η ταύτιση των τυχερών παιχνιδιών ως μια ασφαλή δραστηριότητα.

Τα 13α ΙΝ ΒUSINESS AWARDS παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

  • Powered by EPIC
  • Xρυσός χορηγός η RCB
  • Αργυροί χορηγοί ECOMMBX το Whiskey Glenfiddich και οι υπεραγορές Σκλαβενίτης
  • Media sponsor Αlpha Κύπρου.
  • Οργανωτές ΙΜΗ και περιοδικό ΙΝ Βusiness.

Χορηγοί κατηγορίας βραβείων: Η ΟΠΑΠ Κύπρου χορηγός του βραβείου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η BMW χορηγός του βραβείου Kύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που διαπρέπει στο εξωτερικό και η G.A.PVassilopoulos, χορηγός του βραβείου της κατηγορίας Μικρομεσαία Επιχείρηση.

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»