ΚΕΒΕ Business Leader Award στον Τάκη Φειδία

Στον Τάκη Φειδία, CEO της CNP Cyprus Insurance Holdings, απονεμήθηκε το ΚΕΒΕ Βusiness Leader Award, στο πλαίσιο των 13ων IN Business Awards.

Ο Τάκης Φειδία είναι από το 2008 o διευθύνων σύμβουλος των ασφαλιστικών εταιρειών του Ομίλου CNP Cyprus Insurance Holdings, που είναι μέλος του γαλλικού κολοσσού CNP Assurances. Στον Όμιλο CNP Cyprus Insurance Holdings ανήκουν οι εταιρείες CNP Cyprialife και CNP Ασφαλιστική στην Κύπρο και CNP Ζωής στην Ελλάδα.

Είναι απόφοιτος του τμήματος χρηματοικονομικών του London School of Economics με first class honors και fellow member του Institute of Charted Accountants in England and Wales.

Ο Τάκης Φειδία, μαζί με την επιτελική ομάδα των συνεργατών του, οδηγούν τον όμιλο στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, διαμορφώνοντας την επιτυχημένη στρατηγική δυναμικής ανάπτυξής του, με ασφαλιστικές εταιρείες που είναι πρωταγωνίστριες στους τομείς τους.

Υπό την καθοδήγησή του ολοκληρώθηκαν οι δύο μεγάλες επενδυτικές συμφωνίες ύψους, σχεδόν, 150 εκατ. ευρώ το 2008 και 100 εκατ. ευρώ το 2019, για την εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου του Ομίλου CNP Cyprus από τη CNP Assurances.

Τον Φεβρουάριο του 2017 διορίστηκε, με έγκριση από την  Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ανεξάρτητο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Eurobank Cyprus. Είναι επίσης ενεργό μέλος επαγγελματικών συνδέσμων.

Ο Τάκης Φειδία πιστεύει ότι σε μια εποχή συνεχών αλλαγών και μεγάλων προκλήσεων, η ικανότητα να πρωτοπορείς και να ανοίγεις νέους δρόμους είναι το κίνητρο ώστε να είσαι πρωταγωνιστής στον τομέα σου. Πάντα με προσήλωση στη συνεχή βελτίωση της ολικής εμπειρίας εξυπηρέτησης του πελάτη, κτίζοντας μαζί του μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης.

Τα 13α ΙΝ ΒUSINESS AWARDS παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

  • Powered by EPIC
  • Xρυσός χορηγός η RCB
  • Αργυροί χορηγοί ECOMMBX το Whiskey Glenfiddich και οι υπεραγορές Σκλαβενίτης
  • Media sponsor Αlpha Κύπρου.
  • Οργανωτές ΙΜΗ και περιοδικό ΙΝ Βusiness.

Χορηγοί κατηγορίας βραβείων: Η ΟΠΑΠ Κύπρου χορηγός του βραβείου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η BMW χορηγός του βραβείου Kύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που διαπρέπει στο εξωτερικό και η G.A.PVassilopoulos, χορηγός του βραβείου της κατηγορίας Μικρομεσαία Επιχείρηση.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών