«Πώς κερδίζουμε τους millennials;»

InBusinessNews  29/06/2021 11:46
«Πώς κερδίζουμε τους millennials;»

«Πώς κερδίζουμε τους millennials;»

InBusinessNews  29/06/2021 11:46

«Πώς κερδίζουμε τους millennials τιτλοφορείται η διαδικτυακή συζήτηση που οργανώνει το Great Place to Work® στις 18:30, 12 Ιουλίου.

«Αν ρωτήσεις σήμερα τους διευθυντές εταιρειών να σου πουν μια από τις πλέον σημαντικές προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν στο τομέα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, θα αναφερθούν στις δυσκολίες, όπως οι ίδιοι, της καταλαβαίνουν, εργοδότησεις νέων ανθρώπων. Είναι πρόβλημα, ισχυρίζονται, πως να προσελκύσεις, να διατηρήσεις και να παρακινήσεις τους νέους ανθρώπους, τους millennials και εξελικτικά αυτούς που εντάσσονται στη γενιά Ζ. Από τη στιγμή που οι ηγέτες των εταιρειών θεωρούν ότι οι νέοι, που αποτελούν το μέλλον του ανθρώπινου δυναμικού είναι ‘πρόβλημα’, τότε καταλήγουν σε αδιέξοδα» ανάφερε ο Κυριάκος Ιακωβίδης.

Ο Φίλιππος Αριστοτέλους Business Strategist, Trainer, Consultant και Associate Consultant του Great Place to Work® θα εισάξει το θέμα και θα συντονίζει τη συζήτηση. Τις εμπειρίες και απόψεις τους θα καταθέσουν στελέχη εταιρειών, που έχουν ενταχθεί στη λίστα Cyprus’ Best Workplaces™ 2021 και έχουν οπωσδήποτε διακριθεί αναγνωριστεί για τις πετυχημένες στρατηγικές και πρακτικές διεύθυνσης του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Πρόκειται για την Μαριάννα Χατζηαντωνίου Group HR Director της Parimatch, την Ντορίν Ντεμιρτζιάν Human Resources Manager του Vassos Eliades Ltd  και τον Χάρη Δημητρίου CEO της Nexxie Group Ltd.

Σε σχετική ανακοίνωση της το Great Place to Work® αναφέρει ότι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή συζήτηση μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον πιο κάτω σύνδεσμο.

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIpf-qoqzIvGtUIE8C_FmdXkSTIrd3yvmRI

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας