Η εναρκτήρια συνάντηση της Επιτροπής Νεοτέρων Μελών Κύπρου του ICAEW

  24/06/2021 19:30
Η εναρκτήρια συνάντηση της Επιτροπής Νεοτέρων Μελών Κύπρου του ICAEW

Η εναρκτήρια συνάντηση της Επιτροπής Νεοτέρων Μελών Κύπρου του ICAEW

  24/06/2021 19:30

Την Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, έλαβε χώρα διαδυκτιακά η εναρκτήρια συνάντηση της Επιτροπής Νεοτέρων Μελών Κύπρου (ΕΝΜΚ) του ICAEW, παρουσία της κας Χριστιάνας Διόλα, Επικεφαλής Κύπρου και Ελλάδας και του Δρ. Martin Manuzi, Επικεφαλής Ευρώπης.

Η Επιτροπή, είναι μια εθελοντική ομάδα, που ιδρύθηκε το 2021, με απώτερο σκοπό τη συνεργασία με την τοπική ομάδα του ICAEW για την ενίσχυση και την υποστήριξη των Μελών του ICAEW Κύπρου που αποσκοπεί στο να προσφέρει αυξημένη βοήθεια και υποστήριξη στα νεότερα Μέλη της Κύπρου. Η στρατηγική του ICAEW προς τα μέλη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

α) Την προώθηση ενημέρωσης και κατανόησης του Επαγγελματικού Τίτλου Σπουδών του ICAEW στην Κύπρο μέσα από την επιχειρηματική πρακτική, την εξάσκηση του τίτλου και τον Δημόσιο Τομέα,

β) Ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από κοινωνικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο για τα Μέλη του ICAEW στην Κύπρο,

γ) Ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες των μελών του ICAEW στην Κύπρο σε αυτούς και τις οικογένειές τους που προσφέρεται από την Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ένωσης Εγγεγραμμένων Λογιστών Ελεγκτών (CABA).

Η Επιτροπή,  της οποίας προεδρεύει η Στυλιάνα Παναγή, στηρίζεται από την τοπική ομάδα Κύπρου και απαρτίζεται από 21 εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο και κατέχουν σημαντική εμπειρία στον τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα και στον τομέα παροχής υπηρεσιών μεταξύ άλλων.

Ο διορισμός των μελών καλύπτει την περίοδο 2 ετών αρχής γενομένης την 1η Απριλίου 2021 μέχρι την 31η  Μαρτίου 2023.

Οι διορισμοί έχουν ως εξής:

  • Πρόεδρος                           Στυλιάνα Παναγή
  • Συμπρόεδρος                    Evgeny Tarakanov
  • Αντιπρόεδρος                                   Στάλω Αναστασίου
  • 1ος Αντιπρόεδρος             Χρίστος Στυλιανού
  • 1ος  Αντιπρόεδρος            Μαρία Σιβιτανίδου

  • Μέλη: Έλενα Βασιλείου, Στυλιανή Ευτυχίου, Ανδρέας Ιωάννου, Μαρία Ιωάννου, Δέσποινα Κλεοβούλου, Μαρίνα Λουκά, Ιωάννης Μαυρίδης, Ηρόδοτος Νικολαίδης, Κυριάκης Παττίχης,      Ρένος Σκουφαρίδης, Φοίβος Τσούντας, Harout Alber Tutundjian, Άντια Φιλή,  Γιώτα Χαραλάμπους, Ward Wehbeh Χριστοφή, Χαρά Χριστοφόρου.

Προτεραιότητα της Επιτροπής είναι ο καθορισμός πλάνου που θα προσφέρει τη μέγιστη υποστήριξη στα νεότερα μέλη μέσα από πρωτοβουλίες που θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας