Η ZEBRA ανέλαβε την επιτυχή ανάπτυξη της νέας Εθνικής Πλατφόρμας Ανταλλαγής Πληροφοριών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (CIXP)

Δελτίο Τύπου  22/06/2021 07:30
Η ZEBRA ανέλαβε την επιτυχή ανάπτυξη της νέας Εθνικής Πλατφόρμας Ανταλλαγής Πληροφοριών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (CIXP)

Η ZEBRA ανέλαβε την επιτυχή ανάπτυξη της νέας Εθνικής Πλατφόρμας Ανταλλαγής Πληροφοριών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (CIXP)

Δελτίο Τύπου  22/06/2021 07:30

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ως μια μεγάλη δημοκρατική κουλτούρα αποτελούμενη από 27 κράτη μέλη είχε τον απώτερο στόχο να εξασφαλίσει την διαρκή ειρήνη και ευημερία μέσω κοινής και αποτελεσματικής επικοινωνίας μεταξύ των κρατών μελών. Για να επιτευχθεί αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στόχευσε να αντικαταστήσει την υπάρχουσα πλατφόρμα από την οποία ανταλλάσσει διάφορα έγγραφα για διάφορες θεματικές ομάδες μέσω email με τα υπόλοιπα κράτη μέλη.

Ακολούθως της απονομής του έργου, η ZEBRA ανέλαβε την ευθύνη να αναπτύξει τη νέα εθνική πλατφόρμα, την πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (CIXP), με απόλυτη επιτυχία, κάτω από τα πλαίσιο του Υπουργείου Εξωτερικών για την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ Κύπρου και Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Το CIXP αποτελείται από διάφορα web services που αναπτύχθηκαν από την ZEBRA για τις ανάγκες της Κύπρου για ανάκτηση πληροφοριών από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Η πλατφόρμα είναι συμβατή με όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού, η οποία διαχειρίζεται τα έγγραφα και την παράδοσή τους. Επιτρέπει τη δημιουργία λογαριασμών διαχειριστή, το κάλεσμα των web services, την ανάπτυξη λειτουργιών για αυτόματη προώθηση εγγράφων σε τελικούς παραλήπτες μέσω e-mail και την παροχή επιλογών για χειροκίνητο κάλεσμα των web services για άλλες πληροφορίες που μπορούν να αναπτυχθούν σε ευανάγνωστη μορφή. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει διαδικασίες ελέγχου, αναφορικά με τις λειτουργίες του συστήματος. Ο έλεγχος παρέχεται επίσης για τον εντοπισμό τυχόν δυσλειτουργιών των διεργασιών του συστήματος.

Η ομάδα της ZEBRA μαζί με το Υπουργείο Εξωτερικών υπερήφανα πέτυχαν την ανάπτυξη μιας συμβατής και κατάλληλης πλατφόρμας για την ανταλλαγή πληροφοριών με την ΕΕ, για την οποία τα τελικά αποτελέσματα υπερέβησαν τις προσδοκίες των χρηστών.

Η ZEBRA Consultants είναι μια καινοτόμος εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού, λύσεις υποδομής, συμβουλευτικές υπηρεσίες, υλοποίηση συστημάτων ολοκλήρωσης και λύσεις cloud. Η αποστολή της ZEBRA είναι να εξοπλίσει τους πελάτες της με τα απαραίτητα εργαλεία για να ανταγωνιστεί στη σημερινή παγκόσμια αγορά σε μια εποχή που η τεχνολογία δεν είναι μόνο απαραίτητη αλλά και επιτακτική. Η τεχνογνωσία μας, σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική εστίασή μας, επιτρέπει στους πελάτες μας να αντιμετωπίσουν τις τεχνολογικές τους προκλήσεις, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και μεγιστοποιώντας τις δυνατότητές τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις και τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.zebrac.com, να καλέσετε στο +357 22028128 ή να στείλετε email στο sales@zebrac.com.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας