Νέα ιστοσελίδα από τον όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ με καινοτόμες λειτουργίες

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Κύπρου (Χημείο Γιαννουκά – Άλφα Εύρεσις) έχει εγκαινιάσει τη νέα του ιστοσελίδα, που χαρακτηρίζεται από τη φιλικότητα προς τον χρήστη και τις καινοτόμες λειτουργίες της. Το νέο website, που διαθέτει αναβαθμισμένη αισθητική, περιλαμβάνει λεπτομερή πληροφόρηση για τις παρεχόμενες προς το κοινό εξετάσεις και τα σημεία εξέτασης παγκύπρια μέσω διαδραστικού χάρτη, καθώς και παρουσίαση του εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που είναι διαθέσιμος στα κέντρα του Ομίλου.

Η νέα ιστοσελίδα σχεδιάστηκε για να απλοποιήσει σημαντικά την επαφή των εξεταζόμενων με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Κύπρου, είτε την επισκέπτονται από το κινητό, το tablet, ή τον υπολογιστή τους.

Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να πληροφορηθούν για την προετοιμασία που χρειάζεται να κάνουν πριν από τις εργαστηριακές ή απεικονιστικές τους εξετάσεις. Μάλιστα, στη νέα ιστοσελίδα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Κύπρου υπάρχει ξεχωριστή ενότητα, για τις εξετάσεις που σχετίζονται με τη νόσο Covid-19, με λεπτομερή πληροφόρηση για τη μέθοδο που χρησιμοποιείται σε κάθε μία εξ’ αυτών, τη διαδικασία δειγματοληψίας.

Η προστασία των δεδομένων στο επίκεντρο

Παράλληλα, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εισάγει για πρώτη φορά στην Κύπρο την υπηρεσία ελεγχόμενης πρόσβασης σε αποτελέσματα εξετάσεων “Locked Pdf”. Μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας, περιορίζεται η πιθανότητα ανάγνωσης των αποτελεσμάτων του εξεταζομένου από μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Παράλληλα με την αποστολή μέσω email των αποτελεσμάτων, ο εξεταζόμενος πλέον λαμβάνει έναν μοναδικό κωδικό με SMS στο κινητό του, τον οποίο θα χρησιμοποιεί για το άνοιγμα του σχετικού αρχείου μέσω της ιστοσελίδας του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. Με αυτόν τον τρόπο, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ενισχύει περαιτέρω την αλυσίδα ποιότητας υπηρεσιών που τον χαρακτηρίζει και ξεκινά από την λήψη των δειγμάτων και εκτέλεση των εξετάσεων, φτάνοντας στην αξιόπιστη παροχή των αποτελεσμάτων, προστατεύοντας τα προσωπικά δεδομένα των εξεταζόμενων.

Μάθετε περισσότερα για τις νέες λειτουργίες της ιστοσελίδας, στο www.bioiatriki.com.cy

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;